Ανοικοινώνονται εντός της ημέρας οι ανάδοχοι για τις έρευνες υδρογονανθράκων σε Ιόνιο και Κρήτη
Τις εταιρείες που θα αναλάβουν τις σεισμικές έρευνες για τον εντοπισμό πετρελαίου και φυσικού αερίου στο Ιόνιο και στη θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης ανακοινώνει σήμερα, Τετάρτη, ο υπουργός Περιβάλλοντος - Ενέργειας κ. Ευάγγελος Λιβιεράτος. Σημειώνεται πως στην τελική φάση έχουν προκριθεί τέσσερις εταιρείες, οι TGS-Nopec, η PGS, η Spectrum, καθώς και η αμερικανική ION.
Τις εταιρείες που θα αναλάβουν τις σεισμικές έρευνες για τον εντοπισμό πετρελαίου και φυσικού αερίου στο Ιόνιο και στη θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης ανακοινώνει σήμερα, Τετάρτη, ο υπουργός Περιβάλλοντος – Ενέργειας κ. Ευάγγελος Λιβιεράτος.
Ο διαγωνισμός δίνει τη δυνατότητα της ανάθεσης των ερευνών σε μία ή περισσότερες εταιρείες.
Σημειώνεται πως στην τελική φάση έχουν προκριθεί τέσσερις εταιρείες, οι TGS-Nopec, η PGS, η Spectrum, καθώς και η αμερικανική ION.
Ο υπουργός Περιβάλλοντος θα ενημερώσει την επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής για τις τελικές επιλογές και θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η ΕΕ χαιρετίζει την απόφαση Τραμπ για τους δασμούς – Εκφράζει «σοβαρές αμφιβολίες» για το Συμβούλιο Ειρήνης
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς διαπραγματεύσεις και κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά
- Το υποτιμημένο γεν και η επιστροφή της Ιαπωνίας στην πυρηνική ενέργεια


