Πορεία στο κέντρο της Αθήνας κατά των ρατσιστικών επιθέσεων
Πορεία πραγματοποίσαν το απόγευμα του Σαββάτου εκατοντάδες άτομα κατά των ρατσιστικών επιθέσεων κατά μεταναστών που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα. Οι διαδηλωτές ξεκίνησαν από το Μοναστηράκι και κατευθύνθηκαν προς το Σύνταγμα, όπου αργότερα υπήρχε συγκέντρωση ακροδεξιών. Ωστόσο, η αστυνομία που είναι επί ποδός εμπόδισε τους διαδηλωτές να φτάσουν εκεί.
Πορεία πραγματοποίσαν το απόγευμα του Σαββάτου εκατοντάδες άτομα κατά των ρατσιστικών επιθέσεων κατά μεταναστών που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα.
Οι διαδηλωτές ξεκίνσαν από το Μοναστηράκι και κατευθύνθηκαν προς το Σύνταγμα. Η αστυνομία ωστόσο τους εμπόδισε να φτάσουν στο Σύνταγμα.
Αργότερα, οι διαδηλωτές επέστρεψαν στο Μοναστηράκι.
Στις οκτώ είχε προγραμματιστεί συγκέντρωση ακροδεξιών στην πλατεία Συντάγματος, με αφορμή την κακοποίηση της 15χρονης κοπέλας στην Πάρο.
Στην πλατεία συγκεντρώθηκαν μερικές δεδκάδες άτομα, χωρίς να διακοπεί η κυκλοφορία ή να υπάρξουν επεισόδια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιωάννινα: Στο νοσοκομείο σε κατάσταση μέθης ανήλικη – Συνελήφθη ο πατέρας της φίλης της που έκανε το πάρτι
- ΔΣΑ: Νέος πρόεδρος ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος με σαρωτική νίκη επί του Δημήτρη Αναστασόπουλου
- Σεισμός στην Ιαπωνία: Η στιγμή που τα 7,6 Ρίχτερ χτυπούν τη χώρα (βίντεο)
- Η Google βγάζει τα πρώτα γυαλιά με τεχνητή νοημοσύνη του Gemini – Τι θα μπορούν να κάνουν
- Απτόητη η μητέρα του Diddy – Κάνει λόγο για «ψέματα και ανακρίβειες» στη νέα σειρά του 50 Cent
- Ολυμπιακός: Με εντολή και δαπάνη Βαγγέλη Μαρινάκη εκσυγχρονίζεται το «Γ. Καραϊσκάκης» (pics)


