Με δίωξη απειλεί το Πεντάγωνο τον συγγραφέα του βιβλίου για την επιδρομή κατά του Μπιν Λάντεν
Το αμερικανικό Πεντάγωνο απείλησε να αναλάβει κάθε νομική δράση εναντίον του συγγραφέα και πρώην μέλους των ειδικών δυνάμεων του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ για το υπό έκδοση βιβλίο σχετικά με την επιδρομή, κατά την οποία σκοτώθηκε ο αρχηγός της Αλ Κάιντα, Οσάμα Μπιν Λάντεν.
Το αμερικανικό Πεντάγωνο απείλησε να αναλάβει κάθε νομική δράση εναντίον του συγγραφέα και πρώην μέλους των ειδικών δυνάμεων του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ για το υπό έκδοση βιβλίο σχετικά με την επιδρομή, κατά την οποία σκοτώθηκε ο αρχηγός της Αλ Κάιντα, Οσάμα Μπιν Λάντεν.
Το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας απείλησε ταυτόχρονα να ασκηθεί δίωξη και εναντίον «όλων εκείνων που ενεργούν σε συνεννόηση μαζί του», δήλωσε ο επικεφαλής δικηγόρος του αμερικανικού Πενταγώνου, Τζεχ Τζόνσον.
Το Πεντάγωνο κατηγορεί τον συγγραφέα του βιβλίου ότι παραβίασε τη συμφωνία εμπιστευτικότητας καταγράφοντας και καταμαρτυρώντας την ιστορία της επιχείρησης, στην οποία συμμετείχε.
Ο Τζ.Τζόνσον ανέφερε ότι το υπουργείο Άμυνας «προτίθεται να χρησιμοποιήσει όλα τα διαθέσιμα νόμιμα μέσα εναντίον του συγγραφέα και εναντίον όλων εκείνων που ενεργούν σε συνεννόηση μαζί του» σε μια επιστολή που ήρθε στον κατοχή του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων και του Reuters.
«Περαιτέρω δημόσια προβολή και διάδοση του βιβλίου σας θα επιδεινώσει την παραβίαση των συμφωνιών» αναφέρει η επιστολή του Αμερικανικού Πενταγώνου» προς τον συγγραφέα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κατώτατος μισθός: Η «νάρκη» πριν η κυβέρνηση «πατήσει το κουμπί» της αύξησης
- Πώς η ανατροφή του σκύλου διαμορφώνει το ταμπεραμέντο του;
- Θέμα χρόνου η έναρξη της συνεργασίας της Λίβερπουλ με τον Τσάμπι Αλόνσο
- Χάρις Αλεξίου: Τι της είπε Γάλλος γιατρός όταν έχασε τη φωνή της
- Πλημμύρισαν δρόμοι στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας-Εφιστάται η προσοχή των πολιτών
- «Ο Μυταράς ήξερε ότι υπήρχε θέμα με τα πλαστά έργα» – Η χήρα του ζωγράφου για την υπόθεση Τσαγκαράκη

