Με τους εκπροσώπους των ΑμεΑ συναντήθηκε ο Γιάννης Στουρνάρας
Με εκπροσώπους των φορέων των Ατόμων Με Αναπηρία (ΑΜεΑ), συναντήθηκε την Πέμπτη ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας. Όπως δήλωσαν οι εκπρόσωποι των ΑμεΑ, μετά τη συνάντηση, ο υπουργός αναφέρθηκε σε «αναγκαίες προσαρμογές», τις οποίες η χώρα δεν μπορεί να αποφύγει, ενώ οι ίδιοι κάλεσαν, μεταξύ άλλων, την κυβέρνηση να δεσμευτεί ότι δεν θα υπάρξουν νέες περικοπές πριν από τη συνάντηση με τους επικεφαλής της τρόικας.
Με εκπροσώπους των φορέων των Ατόμων Με Αναπηρία (ΑΜεΑ), συναντήθηκε την Πέμπτη ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.
Όπως δήλωσαν οι εκπρόσωποι των ΑμεΑ, μετά τη συνάντηση, ο υπουργός αναφέρθηκε σε «αναγκαίες προσαρμογές», τις οποίες η χώρα δεν μπορεί να αποφύγει, ενώ οι ίδιοι κάλεσαν, μεταξύ άλλων, την κυβέρνηση να δεσμευτεί ότι δεν θα υπάρξουν νέες περικοπές πριν από τη συνάντηση με τους επικεφαλής της τρόικας.
Σημειώνεται ότι οι φορείς των ΑμεΑ είχαν νωρίτερα συγκεντρωθεί έξω από το υπουργείο Οικονομικών, διαμαρτυρόμενοι για την περικοπή και την καθυστέρηση στην καταβολή των επιδομάτων, καθώς και για τη διακοπή της χρηματοδότησης των ειδικών σχολείων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Αυτή είναι η… χρυσή πρόταση της Χάποελ για τον Χέιζ-Ντέιβις» (pic)
- Gen Z: Από τα ακριβά ενοίκια στους χαμηλούς μισθούς – Οι 7 λόγοι που την κρατούν πίσω
- Παναγόπουλος: «Με λοιδορούν… Θα μιλήσω δημοσίως τις προσεχείς ημέρες»
- ΠΑΓΝΗ: Γιατί μειώνει στο 50% τις αιμοδοσίες
- Super Bowl LX: Λάνθιμος, εταιρικοί πόλεμοι, AI και το σκάνδαλο Έπσταϊν στο πιο ακριβό prime time
- «Φραπές»: Ποινική δίωξη για απείθεια στην Εξεταστική – Στις 30 Μαρτίου θα κάτσει στο εδώλιο


