Υπό πίεση η ΔΕΗ από τα φέσια 700 εκατ. ευρώ Δημοσίου και ιδιωτών
Η αντιμετώπιση σοβαρών προβλημάτων ρευστότητας που εμποδίσουν την ορθή λειτουργεία της ΔΕΗ τέθηκε στο τραπέζι της συνάντησης του υπουργού Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ κ. Αρθούρο Ζερβό. Στελέχη της επιχείρησης ανέφεραν μετά τη συνάντηση πως η έλλειψη ρευστότητας «αντιμετωπίζεται» προς το προς το παρόν μόνο με τη μη πληρωμή προμηθευτών.
Η αντιμετώπιση σοβαρών προβλημάτων ρευστότητας που εμποδίσουν την ορθή λειτουργεία της ΔΕΗ τέθηκε στο τραπέζι της συνάντησης του υπουργού Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ κ. Αρθούρο Ζερβό.
Σχετικά με το ενδεχόμενο αύξησης των τιμολογίων, η διοίκηση της ΔΕΗ κρατά αποστάσεις και σημειώνει με νόημα ότι υπάρχει και η δυνατότητα μείωσης των φόρων.
Αναφορικά με το ζήτημα της ΔΕΠΑ συζητήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα της σύμβασης και το option 30% που έχει η ΔΕΗ στην ΔΕΠΑ. «Δεν θα ενεργοποιήσουμε την option αλλά πρέπει να αποζημιωθούμε όταν θα ιδιωτικοποιηθεί η ΔΕΠΑ και κοιτάμε να κάνουμε αποτίμηση του 30% σε συνεργασία με το ΤΑΙΠΕΔ» ανέφεραν κύκλοι της ΔΕΗ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Φλόριντα: ΗΠΑ–Ουκρανία σε νέο γύρο διαπραγματεύσεων για ειρηνευτική συμφωνία
- Σενάρια για Μίλερ-ΜακΙντάιρ και Ολυμπιακό – Η παρουσία του μάνατζερ του στο ΣΕΦ και οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του
- Πώς αναγνωρίζονται τα πλασματικά χρόνια στο Δημόσιο
- «Συνωστισμός και Σιωπή: Η Ελλάδα των αντιθέσεων σε επίπεδο δήμων»
- Βαλέρια Χοψονίδου: Σοβαρό χειρουργείο για τον 8 μηνών γιο της – Τι είπε για την περιπέτεια
- Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Πανιώνιο εκτός έδρας – «Μάχη» ΑΕΚ και Ηρακλή στη «Sunel Arena»

