Προφυλακιστέος για τη ληστεία μετά φόνου στην Πάρο ο Τάσος Θεοφίλου
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 30χρονος Αναστάσιος Θεοφίλου για την υπόθεση της δολοφονίας του 53χρονου οδηγού ταξί Δημήτρη Μίχα, στη Νάουσα της Πάρου, και τη ληστεία που προηγήθηκε στην Alpha Bank, μετά την απολογία του ενώπιον του 10ου τακτικού ανακριτή. Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι την επίμαχη ημέρα δεν βρισκόταν στο νησί.
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 30χρονος Αναστάσιος Θεοφίλου για την υπόθεση της δολοφονίας του 53χρονου οδηγού ταξί Δημήτρη Μίχα, στη Νάουσα της Πάρου, και τη ληστεία που προηγήθηκε στην Alpha Bank, μετά την απολογία του ενώπιον του 10ου τακτικού ανακριτή. Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι την επίμαχη ημέρα δεν βρισκόταν στο νησί.
Αυτή τη στιγμή ο Τ.Θεοφίλου οδηγείται στον εφέτη ειδικό ανακριτή Κώστα Μπαλτά, για να απολογηθεί και για τις άλλες κατηγορίες που αντιμετωπίζει, και συγκεκριμένα για ένταξη στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και συμμετοχή σε τρομοκρατικές ενέργειες.
Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, Σπύρος Φυτράκης, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ο εντολέας του αρνείται όλες τις κατηγορίες, ενώ αμφισβήτησε τον τρόπο λήψης γενετικού υλικού DNA από το οποίο προκύπτει η ενοχή του δράστη.
Τόνισε ακόμη ότι υπάρχει ένα δικονομικό πρόβλημα, καθώς ο Θεοφίλου κατηγορείται δύο φορές για το ίδιο αδίκημα και υποστήριξε ότι κανονικά η υπόθεση που αφορά στη ληστεία της Πάρου θα έπρεπε να βρίσκεται στη Σύρο και όχι στην Αθήνα.
Τα ευρήματα
Ένα εγχειρίδιο του Γενικού Επιτελείου Στρατού με στοιχεία συντήρησης πιστολιών Glock, πολεμικών όπλων αλλά και χειροβομβίδων, ηλεκτρονικό αρχείο για εντοπισμό κρυφών καμερών και κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης, δεκάδες στοιχεία πολιτών για έκδοση πλαστών ταυτοτήτων, φωτογραφίες νεκρών αστυνομικών, αλλά και ένα δελτίο ταυτότητας αστυνομικού, είναι ορισμένα από τα ευρήματα στον φορητό υπολογιστή του Τάσου Θεοφίλου, που εντοπίστηκε στο διαμέρισμά του στην οδό Τυμφρηστού στην Λαμία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 13-14: «Διπλό» και πρόκριση στους τελικούς για τους Ερυθρόλευκους
- Λονδίνο: Πανικός στους δρόμους με πάνω από 80.000 διαδηλωτές στους δρόμους
- ΣΥΡΙΖΑ: Η απάντηση Πολάκη μετά τη διαγραφή του
- Μπαρτζώκας για Βεζένκοφ: «Θα μπορούσε να παίξει, αλλά δεν θέλαμε να ρισκάρουμε»
- Διαρρήκτες εισέβαλαν σε κοσμηματοπωλείο στην περιοχή της Ακρόπολης – Αφαίρεσαν τιμαλφή μεγάλης αξίας
- Duran Duran – Από τη Βρετανία της οικονομικής ύφεσης στην κορυφή του κόσμου
