Ο C.Atkinson είναι ο νέος οδηγός για την ομάδα της Mini
Ο Chris Atkinson θα αντικαταστήσει τον Armindo Araujo για τους υπόλοιπους αγώνες του WRC του 2012,στην ομάδα της Mini Portugal.
Λύθηκε η συνεργασία ανάμεσα στην εργοστασιακή ομάδα της Mini (WRC Team MINI Portugal) και τον Armindo Araujo. Για το υπόλοιπο της σεζόν στη θέση του οδηγού του Mini John Cooper Works WRC θα βρίσκεται, ο Chris Atkinson. Μάλιστα το ξεκίνημα της νέας συνεργασίας θα γίνει από το ράλλυ Γερμανίας.
Μετά την ανάθεση του πρώτου ρόλου στην Team MINI Portugal για το WRC ο Α. Araujo βρέθηκε να ακολουθεί πλήρες πρόγραμμα ως εργοστασιακός οδηγός και φαίνεται πως δεν άντεξε στην πίεση.
Ο διευθυντής της ομαδας, Bruno di Pianto, εξήγησε πως λύθηκε η συνεργασία: «Μετά το ράλλυ Φινλανδίας και κάποιες περαιτέρω συζητήσεις με τον Α.Armindo, αποφασίσαμε ότι είναι καλύτερα για εκείνον να κάνει ένα διάλειμμα και να ηρεμήσει από την πίεση των αγώνων».
«Έχουμε δουλέψει μαζί αρκετά χρόνια και μάλιστα έχουμε κερδίσει δύο τίτλους στην κατηγορία Ν».
«Η απόφαση δεν ήταν εύκολη και βασίστηκε αποκλειστικά σε αγωνιστικά κριτήρια. Δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό και όλοι στην ομάδα ευχόμαστε στον Armindo τα καλύτερα για το μέλλον».
«Όλοι γνωρίζετε το όνομα Chris Atkinson και αν όχι, θα έπρεπε. Ο Atko είναι ένας κορυφαίος οδηγός από την Αυστραλία, γρήγορος και έμπειρος, και θα αναλάβει ως πρώτος οδηγός της ομάδας, μαζί με τον επίσης πολύ έμπειρο Βέλγο Stephane Prévot, για το υπόλοιπο της σεζόν».
«Ανυπομονούμε να δουλέψουμε με αυτόν και τον Sephane και να δούμε τι εκπλήξεις μπορεί να μας προσφέρει το ράλλυ Γερμανίας”.
auto.in.gr
- MEGA Γεγονότα: Απόψε η μεγάλη δημοσκόπηση της Metron Analysis
- H Βαλένθια ανανεώνει το συμβόλαιο του Πέδρο Μαρτίνεθ
- ΕΕ: Νέα αντιπαράθεση των ηγετών με τον Όρμπαν στις Βρυξέλλες για το «μπλόκο» στο δάνειο στην Ουκρανία
- Πέθανε ο σοφέρ του Ανδρέα Παπανδρέου, Κώστας Μαρκάκης – Η μυθιστορηματική ζωή του
- Η Αθήνα επιδοτεί το ντίζελ – Οι «27» της ΕΕ εξετάζουν τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/3): Δράση με τις ρεβάνς Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα

