Μικροένταση κατά την προσέλευση του Κ.Παπούλια στο Θεοτοκιό Αρτας
Μήνυμα αισιοδοξίας ότι με ενότητα θα έρθουν καλύτερες μέρες «για τον χειμαζόμενο ελληνικό λαό» έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος βρέθηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Θεοτοκιό της Αρτας. Κατά την προσέλευση του κ. Παπούλια σημειώθηκε μικροένταση, ενώ οι Αστυνομικοί απομάκρυναν ένα άτομο.
Ένταση επικράτησε έξω από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Θεοτοκιό της Αρτας, τη στιγμή της προσέλευσης του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Ορισμένοι από τους παρευρισκόμενους αποδοκίμασαν τον Πρόεδρο, ενώ η Αστυνομία απομάκρυνε έναν συνταξιούχο πυροσβέστη.
Στη συνέχεια, πάντως, τα πνεύματα ηρέμησαν και ο Πρόεδρος προσήλθε στον Ιερό Ναό για να παρακολουθήσει τη Λειτουργία.
Μετά το πέρας της Λειτουργίας, ο Πρόεδρος απηύθυνε μήνυμα ελπίδας για την υπέρβαση της κρίσης.
«Είναι μια μεγάλη ημέρα της Ορθοδοξίας. Είναι μια ημέρα πίστης και ελπίδας ότι ενωμένοι όλοι μας θα ξεπεράσουμε αυτήν την κρίση και θα έρθουν καλύτερες ημέρες για τον χειμαζόμενο ελληνικό λαό» τόνισε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άρης Μουγκοπέτρος: Παραιτείται ο δικηγόρος του – Αναλαμβάνει την εν διαστάσει σύζυγό του
- Η Γέννηση του Ιησού δεν μοιάζει με χριστουγεννιάτικη κάρτα – Είναι μια ιστορία σφαγών, φόβου και προσφυγιάς
- Η συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου στο επίκεντρο της επικοινωνίας Γεραπετρίτη – Αμπντελάτι
- Το χιουμοριστικό challenge των Μουζακίτη και Μπότη: Ο εξυπνότερος, ο ομορφότερος και ο πιο… υπναράς
- Νεκρός διανομέας σε τροχαίο σε παράδρομο της Αττικής Οδού
- Κινητοποιήσεις: Γιορτές στα μπλόκα οι αγρότες και ραντεβού σε νέα πανελλαδική σύσκεψη

