Θύμα εγκληματικής ενέργειας έπεσε ένας 25χρονος Τυνήσιος στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο άτυχος αλλοδαπός βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος τα μεσάνυχτα, στην είσοδο πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, τα κίνητρα του εγκλήματος είναι προσωπικές διαφορές, ενώ από την πρώτη στιγμή είχε αποκλειστεί το ενδεχόμενο να πρόκειται για δολοφονία με ρατσιστικά κίνητρα.

Ήδη αναζητούνται δύο συμπατριώτες του, οι οποίοι θεωρούνται ως οι βασικότεροι ύποπτοι.

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο ύποπτοι συναντήθηκαν από νωρίς το βράδυ της Δευτέρας με το θύμα τους σε διαμέρισμα.

Εκεί ήλθαν σε αντιπαράθεση, η οποία εξελίχθηκε σε συμπλοκή που είχε σαν αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 25χρονου.

Αμέσως μετά οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ το θύμα εκτιμάται ότι κατάφερε να κατεβεί μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας, όπου βρέθηκε αιμόφυρτος κατά τις 12.30 τα μεσάνυχτα από διανομέα φαγητού.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά ήταν πλέον αργά, καθώς ο άτυχος νεαρός είχε αφήσει ήδη την τελευταία του πνοή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ