Στο νοσοκομείο η Βίκυ Σταμάτη που φέρεται να πήρε αγχολυτικά χάπια
Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Θριάσειο Νοσοκομείο η Βίκυ Σταμάτη, όπου μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο κρατουμένων του Κορυδαλλού το βράδυ της Κυριακής έχοντας, κατά δήλωσή της, πάρει αγχολυτικά χάπια.
Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Θριάσειο Νοσοκομείο η Βίκυ Σταμάτη, όπου μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο κρατουμένων του Κορυδαλλού το βράδυ της Κυριακής έχοντας, κατά δήλωσή της, πάρει αγχολυτικά χάπια.
Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 19:30 την Κυριακή, όταν η κ. Σταμάτη, σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, ειδοποίησε τον δεσμοφύλακα πως είχε πάρει πέντε αγχολυτικά χάπια και ότι η εικόνα της ήταν υποτονική.
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κρατουμένων, όπου ενημέρωσε τους γιατρούς και εκεί αποφασίστηκε η μεταφορά της στο Θριάσειο.
Ιατρικές πηγές ανέφεραν πως όταν της ζητήθηκε να υποβληθεί σε πλύση στομάχου, η κ. Σταμάτη αρνήθηκε. Η έξοδός της από το νοσοκομείο κι η επιστροφή της στις φυλακές θα αποφασιστεί από τους γιατρούς, ανάλογα με την πορεία της υγείας της, πιθανώς την Τρίτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η άνοιξη μας ανοίγει την όρεξη;
- Καιρός: Νέας άνοδος της θερμοκρασίας την Τετάρτη – Πού θα δείξει 26αρια
- Στο… ρελαντί η ανανέωση των αθηναϊκών συγκοινωνιών
- Αξιοποίηση δασικών εκτάσεων υπό προϋποθέσεις
- Ενοίκια: Τριπλή ενίσχυση φέτος για 50.000 δημόσιους λειτουργούς
- «Σ’ αγαπώ, πατέρα, αλλά μισώ όσα εκπροσωπείς»: Από την ελίτ στον IRA η «περήφανα ένοχη» Ρόουζ Ντάγκντεϊλ

