7 Ημέρες στην Αβάνα
Οι 7 σπονδυλωτές ιστορίες που απαρτίζουν την ταινία, μία προς μία:
EL YUMA (BENICIO DEL TORO)
O Teddy Atkins (Josh Hutcherson) είναι ένας νεαρός Αμερικανός τουρίστας που ταξιδεύει στην Αβάνα για πρώτη φορά. Ο οδηγός του, ένας Κουβανός ταξιτζής που τυγχάνει πτυχιούχος μηχανικός θα του προσφέρει μια περιήγηση στην πόλη που απέχει μακράν από την παραδοσιακή τουριστική ξενάγηση.
JAM SESSION (PABLO TRAPERO)
O Emir Kusturica υποδύεται μια εκδοχή του εαυτού του που ταξιδεύει στην Κούβα για να λάβει τιμητικό βραβείο για την καριέρα του. Τρέφοντας όμως μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη νυχτερινή ζωή απ’ ότι για τη δόξα, γίνεται φίλος με τον οδηγό του, ο οποίος αποδεικνύεται ένας εκπληκτικός τρομπετίστας.
Ο Leonardo (Daniel Brühl) θέλει να προσλάβει τη Cecilia ως τραγουδίστρια και της προτείνει να πάει στην Ισπανία μαζί του.
Εκείνη ζει με τον φίλο της, έναν παίκτη του μπέιζμπολ με το όνομα Jose, ο οποίος περνάει μεγάλη κρίση στην επαγγελματική του ζωή. Η Cecilia πρέπει να πάρει μια κρίσιμη απόφαση: να ζήσει το πάθος και την αγάπη της για τον Leonardo ή να μείνει στην Αβάνα και να στηρίξει τον Jose.
DIARY OF A BEGINNER (ELIA SULEIMAN)
Ο Es (Elia Suleiman), ένας Παλαιστίνιος, φτάνει στην Αβάνα και περιπλανιέται στους δρόμους της πόλης περιμένοντας ένα ραντεβού με την Πρεσβεία της Παλαιστίνης
RITUAL (GASPAR NOÉ)
Όταν ανακαλύπτουν ότι η κόρη τους διατηρεί ομοφυλοφιλική σχέση, οι γονείς της αποφασίζουν να της κάνουν εξορκισμό.
DULCE AMARGO (JUAN CARLOS TABIO)
Η Μirta Gutierrez είναι ψυχολόγος. Ένα απόγευμα εμφανίζεται σε ένα τηλεοπτικό σόου όπου δίνει τις συμβουλές της σχετικά με την προσωπική εξέλιξη. Η Mirta αφιερώνει τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο της φτιάχνοντας γλυκά για να βγάζει χρήματα και να συντηρεί το σπίτι και την οικογένειά της. Εκείνη τη συγκεκριμένη μέρα, δέχεται μια μεγάλη παραγγελία από έναν ξεχωριστό πελάτη…
LA FUENTE (LAURENT CANTET)
Η Martha ζει σε ένα παλιό διαμέρισμα στον πρώτο όροφο ενός κτιρίου που καταρρέει. Στη μέση του σαλονιού της βρίσκεται ένα επιβλητικό και πολύχρωμο άγαλμα της Oshun, της Παρθένου Μαρίας. Πιστή στο όνειρό της όπου είδε την Oshun, η Martha αποφασίζει να οργανώσει μία τελετή προς τιμήν Της και ζητάει από τους ενοίκους του κτιρίου να τη βοηθήσουν να φτιάξει ένα σιντριβάνι όπως απαιτεί η χάρη Της.
Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση της ταινίας – δείτε το trailer
| Στις αίθουσες στις 16/8 από την Feelgood |
- «Πυρά» Φάμελλου: Οξύτατη η ανεπάρκεια Μητσοτάκη στο αγροτικό
- Ιράν: Ξεπέρασαν τις 2.400 οι νεκροί πολίτες – Κινδυνεύει με εκτέλεση ο διαδηλωτής Ερφάν Σολτανί
- Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη – Αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ
- Σαράντος Καργάκος: Τ’ Αρχαία μάς πέφτουνε βάρος
- Φοινικούντα: Ενώπιον της ανακρίτριας ξανά σήμερα οι δύο 22χρονοι για τη διπλή δολοφονία στο κάμπινγκ
- Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Πειραιά

