Σε επίσχεση εργασίας οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ από τις 20 Αυγούστου
Σε προειδοποιητική επίσχεση εργασίας προχωρούν από τις 20 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου οι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ γιατροί, διεκδικώντας τα χρήματα που τους οφείλει ο Οργανισμός. Οι
Οι γιατροί αναφέρουν ότι θα περιμένουν έως τις 15 Αυγούστου για να δουν τα χρήματα στον λογαριασμό τους. Σε διαφορετική περίπτωση θα εξετάσουν και άλλες μορφές κινητοποιήσεων.
Σε προειδοποιητική επίσχεση εργασίας προχωρούν από τις 20 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου οι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ γιατροί, διεκδικώντας τα χρήματα που τους οφείλει ο Οργανισμός.
Η επίσχεση θα έχει ως συνέπεια να εισπράττεται η νόμιμη αμοιβή του κρατικού τιμολογίου απευθείας από τον ασφαλισμένο, αναφέρεται στο εξώδικο που κατέθεσε η Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ προς τον Οργανισμό, τον υπουργό Υγείας και το Δημόσιο, για την «παράνομη» -όπως επισημαίνουν- παρακράτηση δεδουλευμένων ποσών για τα έτη 2010- 2012.
Οι γιατροί αναφέρουν ότι θα περιμένουν έως τις 15 Αυγούστου για να δουν τα χρήματα στον λογαριασμό τους. Σε διαφορετική περίπτωση θα εξετάσουν και άλλες μορφές κινητοποιήσεων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Η πλούσια Αρκτική μήλον της έριδος για ΗΠΑ, Κίνα και Ρωσία
- Τραγωδία στη Γαλλία: Τέσσερις νεαροί Πορτογάλοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο κοντά στα σύνορα με την Ελβετία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]

