Περιορίζεται σε ένα 24ωρο η επίσκεψη Σαμαρά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
Μόλις ένα 24ωρο θα διαρκέσει η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σαμαράς θα εγκαινιάσει την Έκθεση στις 8 Σεπτεμβρίου και αμέσως μετά θα επιστρέψει στην Αθήνα. Κατά συνέπεια, δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε η ομιλία στους παραγωγικούς φορείς, ούτε η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, την Κυριακή.
Μόλις ένα 24ωρο θα διαρκέσει η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σαμαράς θα εγκαινιάσει την Έκθεση στις 8 Σεπτεμβρίου και αμέσως μετά θα επιστρέψει στην Αθήνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τους απαραίτητα αρμόδιους υπουργούς, θα συναντηθεί με τους τρεις φορείς που συνενώνονται (ΔΕΘ- Helexpo-ΟΠΕ) και ακολούθως θα επιστρέψει στην Αθήνα.
Το πρόγραμμά του δεν θα περιλαμβάνει ομιλία προς τους παραγωγικούς φορείς το Σάββατο το βράδυ και συνέντευξη Τύπου την Κυριακή, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια, δεδομένου ότι μερικές ημέρες μετά, στις 14 Σεπτεμβρίου, θα συνεδριάσει το Eurogroup για την αξιολόγηση της έκθεσης της τρόικας για την Ελλάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι ΗΠΑ κλείνουν το γραφείο της DEA στη Δομινικανή Δημοκρατία εξαιτίας κατηγοριών για διαφθορά
- Συμφωνία Ταϊβάν – ΗΠΑ με μείωση των δασμών και αύξηση των αγορών αμερικανικών προϊόντων
- Γουατεμάλα: Ο δημοσιογράφος Ρουβέν Σαμόρα βγαίνει από τη φυλακή και τίθεται σε κατ’ οίκον κράτηση
- Από «ζόμπι» σε γίγαντα της AI – Πώς η SK Hynix έγινε ο κρυφός σύμμαχος της Nvidia
- Στην ΑΕΚ μέχρι το 2027 ο Πέτρος Μάνταλος
- «Οι ΗΠΑ είναι απολύτως προσηλωμένες στο ΝΑΤΟ» – «Δεν ανησυχώ για τις διαφωνίες» λέει ο Μαρκ Ρούτε
