Opel Astra Cabrio 2013: Μέταλλα ερμητικά κλειστά
Η νέα γενιά του Astra Cabrio θα διαθέτει μεταλλική αναδιπλούμενη οροφή, επιλέγοντας και πάλι το ψυχρό μέταλλο για να διαχωρίσει τον εαυτό του από το ύφασμα του βασικού ανταγωνιστή του, VW Golf Cabrio.
Η ανοιχτή εκδοχή του Opel Astra εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό να τελειοποιεί –προφανώς- τις τελευταίες λεπτομέρειες που το αφορούν καθώς, πλέον, η πρώτη επίσημη εμφάνισή του χωρίς καμουφλάζ, αναμένεται από στιγμή σε στιγμή.
Το Astra Cabrio που θα αντλήσει τα ίδια μηχανικά σύνολα από την γνωστή γκάμα που εφοδιάζει και τις υπόλοιπες γνωστές εκδόσεις αμαξώματός του, θα υιοθετήσει όπως και στο παρελθόν μια αναδιπλούμενη μεταλλική οροφή.
AUTOMEDIA
- Το άγχος κατά την πρώιμη παιδική ηλικία συνδέεται με πεπτικά προβλήματα – Τι έδειξαν μελέτες
- «Ο ατζέντης του Μίλερ-ΜακΙντάιρ έρχεται στην Ελλάδα»
- Μαξίμου gate: Η κυβέρνηση πρέπει να καταλάβει ότι θα λογοδοτήσει για τις υποκλοπές
- Μπεν Νίνταμ: Εξελίξεις στην εξαφάνιση – Άνδρας ισχυρίζεται ότι είναι το χαμένο παιδί
- Athens Features in Time Out’s 2026 Ranking
- Ο Λαπόρτα φέρνει αύξηση μπάτζετ και… μεταγραφές στην Μπαρτσελόνα: Πάει για διπλό… χτύπημα με Ράιτ και Τάις


