Οι περιπέτειες της McLaren – Mercedes συνεχίζονται
Αυτή τη φορά δεν υπάρχουν αποκλεισμοί, ούτε διαφωνίες ανάμεσα στους οδηγούς για τα συμβόλαιά τους. Υπάρχουν όμως περιπέτειες της McLaren Mercedes σε... κινούμενα σχέδια.
Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς κινουμένων σχεδίων Tooned προβλήθηκε πριν από το Γερμανικό Grand Prix και με χιούμορ σχολιάζει τα… pit stop και τις βελτιώσεις, που κάνουν οι ομάδες στη μέση της σεζόν.
Έχει τίτλο «Slicks» και με αυτόν γίνεται λογοπαίγνιο με τα ελαστικά αλλά και με το πόσο «ατσαλάκωτοι» βγαίνουν μετά από ένα διαφορετικό pit stop οι οδηγοί / πρωταγωνιστές του animation, Jenson Button και Lewis Hamilton.
Τα καλύτερα σημεία της ταινίας είναι στην αρχή όταν οι επισκέπτες του εργοστασίου θαυμάζουν τα εκθέματα (ανάμεσα στα οποία είναι και το σπασουάρ του James Hunt), το tweeting του J. Button και φυσικά ο τρόπος που πανηγυρίζουν οι μηχανικοί μετά το beaute pit stop.
auto.in.gr
- Ακινητοποιήθηκε το τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Λάρισα – Θεσσαλονίκη μετά από σύγκρουση με ζώο
- Το γραφένιο θα γκρεμίσει το λίθιο από τον «θρόνο» της αποθήκευσης ενέργειας;
- Η Κίνα απλώνει οικονομικά δίχτυα στην Κεντρική Ασία – Τα εμπορικά στοιχεία
- Χανιά: Τρίγωνα κάλαντα και… μπαλωθιές – Άναμμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου με κρότο
- Ο Κουέντιν Ταραντίνο πλήγωσε τον Μάθιου Λίλαρντ με τις δηλώσεις του, αλλά «ποιος νοιάζεται;»
- Συνελήφθη διεθνής ποδοσφαιριστής στην Αγγλία ως ύποπτος για επίθεση
