
Άπλετο φως στο σκάνδαλο με το Libor ζητεί από την Deutsche Bank το Βερολίνο
Να διαλευκάνει γρήγορα και πλήρως ό,τι την αφορά στο σκάνδαλο χειραγώγησης του διατραπεζικού επιτοκίου Libor καλεί την ηγεσία της Deutsche Bank η Γερμανίδα υπουργός αρμόδια για την προστασία των καταναλωτών, Ίλσε Άϊγκνερ.
Να διαλευκάνει γρήγορα και πλήρως ό,τι την αφορά στο σκάνδαλο χειραγώγησης του διατραπεζικού επιτοκίου Libor καλεί την ηγεσία της Deutsche Bank η Γερμανίδα υπουργός αρμόδια για την προστασία των καταναλωτών, Ίλσε Άϊγκνερ.
«Πρέπει να διαλευκάνει αυτήν την κατάσταση, πλήρως, η Deutsche Bank. Οι σε βάρος της επικρίσεις είναι βαριές» επισημαίνει η ίδια υπουργός, η πρώτη από όλο το υπουργικό συμβούλιο που σχολιάζει το θέμα.
Η συνέντευξη της υπουργού θα δημοσιευτεί στο φύλλο της οικονομικής εφημερίδας Handelsblatt αύριο, Τρίτη.
Η αξιωματούχος συνεχάρη, παράλληλα, τον γερμανικό μηχανισμό εποπτείας, τον Bafin, «που επιλήφθηκε, στη βάση των αυστηρών διαδικασιών που ακολουθεί, του όλου θέματος».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Κουτλουάι: «Δεν κατάλαβα γιατί ο Όσμαν πήγε στον ΠΑΟΚ» (vid)
- Στο Κρεμλίνο η ΥΠΕΞ της Βόρειας Κορέας – Στο επίκεντρο η Ουκρανία και η στρατιωτική συνεργασία των δύο χωρών
- Κούβα: Ιστιοφόρο ισπανικής ΜΚΟ έφτασε με ανθρωπιστική βοήθεια
- Μπορεί η AI να «εφεύρει» ένα σπάνιο πουλί;
- Κυψέλη: Θρίλερ με τη σορό που βρέθηκε σε βαλίτσα – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Φοβερά λόγια του Φεράν Τόρες: «Το γκολ το έβαλαν 47 εκατομμύρια Ισπανοί όχι εγώ»
- Κύπρος: 52 χρόνια μετά οι μνήμες παλεύουν να μείνουν ζωντανές
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 2 νεκροί, 42 τραυματίες σε αεροπορικό βομβαρδισμό της Ρωσίας στη Ζαπορίζια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442