ΕΧΑΕ: Τα Χρηματιστήρια Αθηνών και Κύπρου προχώρησαν σε υπογραφή νέας σύμβασης
Τα Χρηματιστήρια Αθηνών και Κύπρου προχώρησαν χθες σε υπογραφή νέας αναθεωρημένης σύμβασης, διάρκειας 5 ετών, για την υποστήριξη της λειτουργίας της αγοράς ΧΑΚ μέσω της κοινής πλατφόρμας ΧΑ- ΧΑΚ.
Η μέχρι σήμερα λειτουργία της Κοινής Πλατφόρμας, έχει αποφέρει αμοιβαία οφέλη σε όλα τα επίπεδα της από κοινού δράσης των δύο Χρηματιστηρίων, καθώς και διευκόλυνση της προσβασιμότητας και χρήσης των αγορών τους.
Στο συνεχώς μεταβαλλόμενο, όμως, χρηματιστηριακό περιβάλλον, διαμορφώνονται, ραγδαία, νέες σημαντικές προκλήσεις και απαιτήσεις, τις οποίες τα δύο Χρηματιστήρια καλούνται να αντιμετωπίσουν, κατά το δυνατό, από κοινού, για την περαιτέρω ανάπτυξή τους.
Στο πλαίσιο αυτό, μέσω της νέας σύμβασης που υπεγράφη ο Όμιλος ΕΧΑΕ και το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, θα επιδιώξουν να αναπτύξουν και να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με νέα προϊόντα, υπηρεσίες και δράσεις, προς τους επενδυτές και των δύο αγορών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουγγαρία: Δεν θα δεχτούμε «ούτε έναν μετανάστη», απειλεί ο Όρμπαν – Αψηφά τη νέα συμφωνία της ΕΕ
- Στα κάγκελα οι γαλάζιοι βουλευτές για τους αγρότες: Δριμεία κριτική, ζητούν εξηγήσεις και λύσεις
- Καλύβια: Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τον εμπρηστικό μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί κάτω από αυτοκίνητο
- Το μαροκινό καφτάνι στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO
- Αυτή είναι η διαδικασία για το συμβόλαιο του Λανουά
- Int.: Έρχεται αυτό το Σάββατο στα νέα με τα μεγάλα γεγονότα του 21ου αιώνα
