Οι πιστώσεις για τη Βουλή θα ελεγχθούν από μηδενική βάση, δηλώνει ο Ευ.Μεϊμαράκης
Οι πιστώσεις για τη λειτουργία της Βουλής θα ελεγχθούν από μηδενική βάση ώστε να υπάρξει ορθολογικότερη διαχείριση, δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης έπειτα από συνάντηση που είχε με τον πρώην πρόεδρο του σώματος Απόστολο Κακλαμάνη. Ανέφερε επίσης ότι η Ολομέλεια θα λειτουργήσει κανονικά το επόμενο διάστημα.
Οι πιστώσεις για τη λειτουργία της Βουλής θα ελεγχθούν από μηδενική βάση ώστε να υπάρξει ορθολογικότερη διαχείριση, δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης έπειτα από συνάντηση που είχε με τον πρώην πρόεδρο του σώματος Απόστολο Κακλαμάνη.
Σε συνομιλία που είχε με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο κ. Μεϊμαράκης διευκρίνισε ότι δεν τίθεται θέμα να κλείσει ο τηλεοπτικός σταθμός της Βουλής, ενώ για το γυμναστήριο ανέφερε ότι επιδίωξη του είναι να μειωθεί το κόστος λειτουργίας. «Καταβάλλεται προσπάθεια ώστε να λειτουργούν και τα δύο σύμφωνα με τη τρέχουσα οικονομική πραγματικότητα και τα δεδομένα που υπάρχουν» είπε.
Απαντώντας σε ερώτηση για τη λειτουργία της Βουλής το επόμενο διάστημα, ο κ. Μεϊμαράκης διευκρίνισε ότι η Ολομέλεια θα λειτουργήσει κανονικά. «Εγώ δεν είπα ποτέ ότι θα πάμε σε θερινά τμήματα» είπε.
Έκανε επίσης γνωστό ότι πιθανότατα την Πέμπτη θα εκλεγούν τα προεδρεία των κοινοβουλευτικών Επιτροπών.
Τέλος, ο κ. Μεϊμαράκης ανέφερε ότι η Διάσκεψη των Προέδρων θα αξιολογεί τις ερωτήσεις που κατατίθενται και θα κρίνει αν θα πρέπει να συζητηθούν στην Ολομέλεια ή σε αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, όπως σε περιπτώσεις που το περιεχόμενό τους αφορά θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, με σκοπό να έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής στη συζήτηση περισσότεροι βουλευτές και όχι μόνο ο ερωτών, όπως προβλέπεται σήμερα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η FIFA και η IFAB ετοιμάζουν νέο νόμο κατά του ρατσισμού με κεντρικό πρόσωπο τον Βινίσιους
- Τσουκαλάς: «Ένοχη και προκλητική» η σιωπή Μητσοτάκη για τις υποκλοπές
- Ανδρουλάκης για επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν: «Η ειρήνη προϋποθέτει συνεννόηση και σεβασμό στο διεθνές δίκαιο»
- Θεσσαλονίκη: Άγριος ξυλοδαρμός 38χρονης από τον σύντροφό της – Την ακινητοποίησε και την χτυπούσε, πώς σώθηκε
- Κολωνός: Συνελήφθη ο σύντροφος της εγκύου που βρέθηκε νεκρή
- Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στους φιλάθλους της για το ματς με τον Πανσερραϊκό
