Στα 174 εκατ. ευρώ οι καταπτώσεις εγγυήσεων
Στα 174 εκατ. ευρώ ανέρχονται οι καταπτώσεις εγγυήσεων από την αρχή του 2012. Για το σύνολο του 2012 έχει προβλεφθεί δαπάνη ύψους 1,16 δισ. ευρώ για την κάλυψη δανείων που έχει εγγυηθεί το Δημόσιο και τα οποία δεν θα εξυπηρετηθούν, όταν πέρυσι οι αντίστοιχες καταπτώσεις δανείων ανήλθαν σε 1,44 δισ. ευρώ. Εκ των προϋπολογισθέντων, τα 1,026 δισ. ευρώ αφορούν σε καταπτώσεις εγγυήσεων φορέων της Γενικής Κυβερνήσεως, ενώ τα 137 εκατ. ευρώ αφορούν σε φορείς εκτός της Γενικής Κυβερνήσεως.
Στα 174 εκατ. ευρώ ανέρχονται οι καταπτώσεις εγγυήσεων από την αρχή του 2012.
Για το σύνολο του 2012 έχει προβλεφθεί δαπάνη ύψους 1,16 δισ. ευρώ για την κάλυψη δανείων που έχει εγγυηθεί το Δημόσιο και τα οποία δεν θα εξυπηρετηθούν, όταν πέρυσι οι αντίστοιχες καταπτώσεις δανείων ανήλθαν σε 1,44 δισ. ευρώ.
Εκ των προϋπολογισθέντων, τα 1,026 δισ. ευρώ αφορούν σε καταπτώσεις εγγυήσεων φορέων της Γενικής Κυβερνήσεως, ενώ τα 137 εκατ. ευρώ αφορούν σε φορείς εκτός της Γενικής Κυβερνήσεως.
Σημειώνεται πως σύμφωνα με τις επιταγές του Μνημονίου, το όριο εγγυήσεων για το 2012 όπως και για το 2013 θα ήταν μηδενικό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Προφυλακίστηκε ο καθηγητής μουσικής για την ασέλγεια στη 14χρονη μαθήτρια του
- Η Βικτόρια Μπέκαμ επέστρεψε στα χρόνια της «καθαρότητας»
- Βρίθουν ζωονόσων οι αγορές άγριων ζώων – Προειδοποίηση για νέες πανδημίες
- Στην Ουάσιγκτον θα μεταβεί ο πρωθυπουργός του Λιβάνου για συνομιλίες με ΗΠΑ και Ισραήλ
- Περισσότερα από πέντε κιλά εκρηκτικών και 523 κροτίδες βρέθηκαν σε Μεσολόγγι και Πύργο – Συνελήφθησαν τρία άτομα
- Τι είπε ο Χεζόνια για Ολυμπιακό, Φενέρμπαχτσε και τον κόσμο στα γήπεδα: «Κάτι έχει αλλάξει…»
