Επίθεση στο Αφγανιστάν με στόχο τον υπουργό Παιδείας
Ο υπουργός Παιδείας του Αφγανιστάν έγινε στόχος βομβιστικής επίθεσης την Κυριακή, χωρίς ωστόσο να πάθει το παραμικρό. Δύο από τους άνδρες της φρουράς του τραυματίστηκαν. Πρόκειται για τη δεύτερη επίθεση εναντίον υψηλόβαθμου στελέχους της κυβέρνησης μέσα σε δύο ημέρες.
Ο υπουργός Παιδείας του Αφγανιστάν έγινε στόχος βομβιστικής επίθεσης την Κυριακή, χωρίς ωστόσο να πάθει το παραμικρό. Δύο από τους άνδρες της φρουράς του τραυματίστηκαν.
Πρόκειται για τη δεύτερη επίθεση εναντίον υψηλόβαθμου στελέχους της κυβέρνησης μέσα σε δύο ημέρες.
Ο υπουργός Ομπαϊντουλάχ Ομπάιντ είχε ξεκινήσει από το Μπαγλάν με προορισμό την επαρχία Κουντούζ.
Ένα από τα οχήματα που τον συνόδευαν χτυπήθηκε από βόμβα που είχε τοποθετηθεί στην άκρη του δρόμου, έξω από το Μπαγλάν όπως ανέφερε ο Μούνσι Ματζίντ, ο κυβερνήτης της πόλης, που τον συνόδευε στο ταξίδι του.
«Ο υπουργός είναι ασφαλής. Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν» διευκρίνισε ο Ματζίντ.
Το πρωί του Σαββάτου ένας καμικάζι ανατινάχτηκε σε μια γαμήλια δεξίωση, στην επαρχία Σαμανγκάν, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν ένας βουλευτής και άλλα 22 άτομα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γερμανικό
- Πώς γυναίκα αστυνομικός έσωσε κακοποιημένη γυναίκα από τον σύντροφό της – Την φιλοξένησε στο σπίτι της
- Ο Τραμπ επιβάλλει δασμούς σε 8 ευρωπαϊκές χώρες για τη Γροιλανδία
- Χόφενχαϊμ – Λεβερκούζεν 1-0: Ήττα για τις «ασπιρίνες» πριν τον Ολυμπιακό
- Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Κάτρη
- Τραυματίστηκε ο βασικός τερματοφύλακας της Λεβερκούζεν – Λίγες ημέρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό
- Συρία: Οι Κούρδοι κατηγορούν την κυβέρνηση για προδοσία – Σε εξέλιξη βίαιες συγκρούσεις
