Καλωσόρισμα οπαδών σε Αλαφούζο, αισιοδοξία Σπυρόπουλου
Ο Νίκος Σπυρόπουλος ευχήθηκε αυτή να είναι η καλύτερη χρονιά του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού αυτή που έρχεται και υποστήριξε πως οι πράσινοι δουλεύουν σκληρά και επισήμανε πως θα παρουσιαστούν έτοιμοι στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της ομάδας για τα προκριματικά του Champions League. Η παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου στο γήπεδο «Χοφ Μπέι Σάλτσμπουργκ» δεν πέρασε απαρατήρητη από τους περίπου 30 φίλους του «τριφυλλιού» που επίσης έδωσαν το «παρών». «Πήγαινε τον Βαρδινογιάννη στο 0% και μετά από εμάς ό, τι θες» του είπαν.
Ο Νίκος Σπυρόπουλος ευχήθηκε αυτή να είναι η καλύτερη χρονιά του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού αυτή που έρχεται και υποστήριξε πως οι πράσινοι δουλεύουν σκληρά και επισήμανε πως θα παρουσιαστούν έτοιμοι στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της ομάδας για τα προκριματικά του Champions League.
«Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε κάπως βελτιωμένοι σε σχέση με το πρώτο, τα φιλικά είναι για να βγάζουμε συμπεράσματα και να έχουμε ρυθμό. Πιστεύω στα επόμενα φιλικά να παρουσιαστούμε καλύτεροι και να δουλέψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα μέχρι το τέλος της προετοιμασίας για να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο προκριματικό παιχνίδι.
» Θεωρώ ότι υπάρχει χρόνος να προσαρμοστούν και τα καινούργια παιδιά στα νέα δεδομένα και τα παιχνίδια της ομάδας και ότι στο τέλος θα παρουσιατούμε έτοιμοι.
» Είχα πει και στα μέσα της προηγούμενης χρονιάς ότι θέλω να μείνω στην ομάδα και τελικά έγινε πραγματικότητα.
» Δεν θα έλεγα ότι προσπαθώ να δώσω απαντήσεις, προσπαθώ να δουλεύω και μακάρι να είναι η καλύτερη χρονιά μου με τη φανέλα του Παναθηναϊκού».
Από την πλευρά του, ο συνεργάτης του Ζεσουάλδο Φερέιρα στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, Ρουί Αλμέιδα τόνισε μετά το τέλος του φιλικού με την Κράσνονταρ πως στόχος των πρασίνων είναι να χτίσουν μια νέα ομάδα και όχι να πάρουν άμεσα θετικά αποτελέσματα σε ματς προετοιμασίας, λέγοντας πως είναι ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται αυτές τις πρώτες μέρες στην Αυστρία.
Οπαδοί προς Αλαφούζο
Η παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου στο γήπεδο «Χοφ Μπέι Σάλτσμπουργκ» δεν πέρασε απαρατήρητη από τους περίπου 30 φίλους του «τριφυλλιού» που επίσης έδωσαν το «παρών».
Μεταξύ των οπαδών υπήρχαν καμιά 20αριά από τον σύνδεσμο του Ντίσελντορφ οι οποίοι πλησίασαν τον κ. Αλαφούζο και -ανάμεσα σε άλλα- του είπαν ότι μόλις οριστικοποιηθεί η μεταβίβαση των μετοχών τότε οι συνδρομές και τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας θα αυξηθούν άμεσα!
«Πήγαινε τον Βαρδινογιάννη στο 0% και μετά από εμάς ό, τι θες» του είπαν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κουτλουάι: «Δεν κατάλαβα γιατί ο Όσμαν πήγε στον ΠΑΟΚ» (vid)
- Φοβερά λόγια του Φεράν Τόρες: «Το γκολ το έβαλαν 47 εκατομμύρια Ισπανοί όχι εγώ»
- Ισπανία – Αργεντινή: Δίκαιο και άδικο…
- H απονομή στην Ισπανία – Δεν έφευγε από το πλάνο ο Τραμπ μέχρι να σηκώσει ο Ρόδρι την κούπα (vids)
- Μία εικόνα, χίλιες λέξεις: Τα δάκρυα του Μέσι μετά τον χαμένο τελικό της Αργεντινής [βίντεο]
- Η παράδοση του… στέμματος: Αγκαλιά Μέσι – Γιαμάλ μετά τον τελικό (vid, pics)
- «Σάρωσε» η Ισπανία: MVP ο Ρόδρι, καλύτερος τερματοφύλακας ο Σιμόν, κορυφαίος νέος ο Κουμπαρσί (vids)
- Τα εντυπωσιακά ρεκόρ της Ισπανίας και του Ντε λα Φουέντε!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442