Τουλάχιστον εννέα νεκροί σε χιονοστιβάδα στις γαλλικές Άλπεις
Τουλάχιστον εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν και οκτώ τραυματίστηκαν από την πτώση χιονοστιβάδας κοντά στο Σαμονί στις Γαλλικές Άλπεις, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Reuters. Το Γαλλικό Πρακτορείο μιλά για έξι νεκρούς. Δύο ή τρεις άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται.
Τουλάχιστον εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν και οκτώ τραυματίστηκαν από την πτώση χιονοστιβάδας κοντά στο Σαμονί στις Γαλλικές Άλπεις, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Reuters.
Δύο Γερμανοί, δύο Ελβετοί και δύο Ισπανοί ορειβάτες έχουν ανασυρθεί νεκροί από τη χιονοστιβάδα. Η εθνικότητα των τριών άλλων θυμάτων δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.
Αυτή είναι η πιο φονική χιονοστιβάδα των τελευταίων ετών στη Γαλλία, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.
Από το Όρος Μοντί, που φτάνει σε ύψος τα 4.465 μέτρα, περνάει μια από τις διαδρομές που οδηγούν στο Λευκό Όρος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νίκο Σλότερμπεκ: Τον ήθελαν Ρεάλ και Μπάγερν, ανανέωσε με τη Ντόρτμουντ
- Δουδωνής: Η κτηνοτροφία της Λέσβου καταστρέφεται και η κυβέρνηση δίνει σόου τύπου Γεωργιάδη – Μέτρα τώρα
- Dolce & Gabbana: Ο Στέφανο Γκαμπάνα παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου
- Το Μάλι δεν αναγνωρίζει πλέον τη SADR
- Οι αυστηρότεροι έλεγχοι της ΕΕ δεν θα περιορίσουν τις μεταναστευτικές ροές από την Αφρική, σύμφωνα με έρευνα
- Σοβαρό τροχαίο με παράσυρση πεζής – Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση 65χρονη