Συγκέντρωση στο Σύνταγμα των εργαζομένων στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά
Συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη ζητούν οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, που την Τρίτη πραγματοποιούν 24ωρη απεργία. Οι εργαζόμενοι, που από το πρωί βρίσκονται συγκεντρωμένοι στο Σύνταγμα, ζητούν παρέμβαση για το γεγονός ότι εργάζονται μόλις μία ημέρα την εβδομάδα.
Συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη ζητούν οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, που την Τρίτη πραγματοποιούν 24ωρη απεργία.
Οι εργαζόμενοι, που από το πρωί βρίσκονται συγκεντρωμένοι στο Σύνταγμα, ζητούν παρέμβαση για το γεγονός ότι εργάζονται μόλις μία ημέρα την εβδομάδα.
Τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αθήνα SOS
- Βουλή: Η ψήφος των αποδήμων στην Ολομέλεια – Την Πέμπτη η ονομαστική ψηφοφορία
- Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε 0-1: Ήττα-σοκ για τη «Βασίλισσα» και στο -4 από την κορυφή
- Παλαιστίνη: Σκοτώθηκαν δύο αδέλφια σε επίθεση Ισραηλινών εποίκων στη Δυτική Όχθη
- Απέπλευσαν οι φρεγάτες «Κίμων» και «Ψαρά» για την Κύπρο
- Δεύτερη προσαγωγή για φερόμενη κατασκοπεία στην Κρήτη – Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. Τούρκος υπήκοος