Από τα πράσινα στα ερυθρόλευκα η Μανωλίνα Κωνσταντίνου, καθώς η Κύπρια βολεϊμπολίστρια υπέγραψε συμβόλαιο για 3+1 χρόνια με τον Ολυμπιακό, ο οποίος ανακοίνωσε τη μεταγραφή.

Οι σχετικές πληροφορίες είχαν διαρρεύσει τις τελευταίες μέρες, όμως την Δευτέρα ήρθε η επιβεβαίωση από τους Πειραιώτες, οι οποίοι ισχυροποιούνται στις θέσεις των ακραίων με την απόκτηση της Κύπριας, η οποία το τελευταίο διάστημα διακρίνεται και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ερυθρολεύκων: «Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Μανωλίνα Κωνσταντίνου. Η Κύπρια βολεϊμπολίστρια θα φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού για τα επόμενα τρία (συν ένα) χρόνια. Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου γεννήθηκε στις 10 Απριλίου 1993 έχει ύψος 1,83 και είναι ακραία. Τη σεζόν 2011-2012 αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό Α.Ο».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ