Formula1: Grand Prix Βρετανίας
Grand Prix Βρετανίας
McLaren, Williams, Lotus, Red Bull Racing, Mercedes, Force India, Caterham, Marussia, έχουν έναν λόγο παραπάνω να επιδιώκουν καλό αποτέλεσμα την Κυριακή στον αγώνα.
Σύμφωνα με τις ψήφους του κοινού στην ιστοσελίδα www.alphatv.gr/f1, παρακολουθούμε ένα από τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα όλων των εποχών. Για το Βρετανικό GP η λογική λέει πως η Red Bull θα έχει προβάδισμα σε μια πίστα όπου η αεροδυναμική απόδοση παίζει κυρίαρχο ρόλο.
Όμως κυριάρχησε σε κάποιο αγώνα φέτος η λογική;
Στο F1 Countdown πέρα από τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών μπορείτε να παρακολουθήσετε ενδιαφέροντα θέματα, όπως τον διαγωνισμό για τη δημιουργία λογοτύπου του Dielpis. Στην παρουσίαση και τον σχολιασμό, τον Τάκη Πουρναράκη πλαισιώνουν οι Νίκος Κατσαρός και Πάνος Σεϊτανίδης.
O Τάκης Τρακουσέλλης που επιμελείται θέματα αυτοκίνησης, οδηγεί στη Βερόνα το ολοκαίνουργιο Volvo V40.
Αυτή την Κυριακή έχει F1 στον Alpha. F1 Countdown: 14:00 Εκκίνηση αγώνα: 15:00
- Οι πολίτες γερνάνε και χρειάζονται… ασανσέρ – Πώς η δημογραφική κρίση θα αυξήσει τη ζήτηση
- Χιούλμαντ: «Εξαιρετική ομάδα ο Ολυμπιακός, δεν σκεφτόμαστε τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι»
- Ντουτέρτε: «Οι ισχυροί δεν βρίσκονται υπεράνω του νόμου» – Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο στην έναρξη της δίκης
- For Our Time Is the Time of Water: Σε ποιον ανήκει το νερό;
- Καθαρά Δευτέρα: Πλήθος κόσμου γιορτάζει τα Κούλουμα στη Θεσσαλονίκη – Το αδιαχώρητο στο Σέιχ Σου
- Έφτασε στη Σούδα το αεροπλανοφόρο Gerald Ford καθ’ οδόν προς Μέση Ανατολή