Κοντά στο διαζύγιο με τον Άκη Τσοχατζόπουλο έφτασε η Βίκυ Σταμάτη
Στα πρόθυρα του διαζυγίου έφτασαν ο Άκης Τσοχατζόπουλος και η Βίκυ Σταμάτη, καθώς ο εγκλεισμός τους στις φυλακές Κορυδαλλού φαίνεται πως έχει προκαλέσει σημαντική ρήξη στη σχέση τους. Το ζευγάρι έφτασε κοντά στο διαζύγιο, κυρίως μετά την απόρριψη από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών του αιτήματος της Βίκυς Σταμάτη να αποφυλακιστεί, ακόμη και με τον όρο να βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό. Νομικοί κύκλοι αναφέρουν ότι η κ.Σταμάτη εξέταζε το ενδεχόμενο να υποβάλει αγωγή διαζυγίου σε βάρος του Άκη Τσοχατζόπουλου, επικαλούμενη «ισχυρό κλονισμό του γάμου τους».
Στα πρόθυρα του διαζυγίου έφτασαν ο Άκης Τσοχατζόπουλος και η Βίκυ Σταμάτη, καθώς ο εγκλεισμός τους στις φυλακές Κορυδαλλού φαίνεται πως έχει προκαλέσει σημαντική ρήξη στη σχέση τους.
Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», το ζευγάρι έφτασε κοντά στο διαζύγιο, κυρίως μετά την απόρριψη από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών του αιτήματος της Βίκυς Σταμάτη να αποφυλακιστεί, ακόμη και με τον όρο να βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό.
Νομικοί κύκλοι αναφέρουν ότι η κ.Σταμάτη εξέταζε το ενδεχόμενο να υποβάλει αγωγή διαζυγίου σε βάρος του Άκη Τσοχατζόπουλου, επικαλούμενη «ισχυρό κλονισμό του γάμου τους» μετά και τις αποκαλύψεις περί ημερολογίων, σημειωμάτων, offshore εταιρειών κλπ.
Άτομα, επίσης, από τον χώρο της φυλακής, κάνουν λόγο για έντονα παράπονα και επικρίσεις που δέχεται ο πρώην υπουργός από τη σύζυγό του για την κατάσταση που βιώνει η ίδια και το ανήλικο παιδί τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παραιτήθηκε η κυβέρνηση στη Βουλγαρία μετά από εβδομάδες διαδηλώσεων
- Μια ματιά από ψηλά: Έτσι φαίνονται τα χιονισμένα Λευκά Όρη της Κρήτης από το διάστημα
- «Η Έξοδος 200 χρόνια μετά» – Το Μεσολόγγι παρουσίασε το επετειακό του πρόγραμμα
- Η Κ-19 της Μπενφίκα… έπαθε ΠΑΣ Γιάννινα και «αντέγραψε» το απίθανο γκολ των Σιαλμά-Σκούφαλη (vids)
- Ηράκλειο: Συγκλονίζει η 25χρονη που παρασύρθηκε από μηχανή μαζί με τα σκυλιά της
- Τσουκαλάς: «Άλλα ακούν τα αυτιά των αγροτών από την κυβέρνηση και άλλα βλέπουν στις τσέπες τους»