Χωρίς ρεύμα άφησαν καταιγίδες στην Ουάσινγκτον δύο εκατομμύρια νοικοκυριά
Σφοδρές καταιγίδες έπληξαν την ευρύτερη περιοχή της Ουάσινγκτον αργά το βράδυ της Παρασκευής το βράδυ, προκαλώντας το θάνατο τουλάχιστον ενός ανθρώπου και στερώντας την ηλεκτροδότηση σε σχεδόν δύο εκατομμύρια νοικοκυριά.
Σφοδρές καταιγίδες έπληξαν την ευρύτερη περιοχή της Ουάσινγκτον αργά το βράδυ της Παρασκευής το βράδυ, προκαλώντας το θάνατο τουλάχιστον ενός ανθρώπου και στερώντας την ηλεκτροδότηση σε σχεδόν δύο εκατομμύρια νοικοκυριά.
Μία γυναίκα που ζούσε στα βόρεια της Βιρτζίνια σκοτώθηκε όταν ένα δέντρο έπεσε στο σπίτι της, μετέδωσε το τηλεοπτικό δικτύου NBC News.
Πριν τις καταιγίδες είχε προηγηθεί μια ημέρα καύσωνα με θερμοκρασίες-ρεκόρ.
Ο κυβερνήτης της Δυτικής Βιρτζίνια, Ερλ Ρέι Τόμπλιν, κήρυξε την Πολιτεία σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, καθώς εξαιτίας της κακοκαιρίας διακόπηκε η ηλεκτροδότηση σε 500.000 νοικοκυριά.
Διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν στην κομητεία Μοντγκόμερι, Κινγκ Τζορτζ, το Μέριλαντ και την Ουάσινγκτον, ανακοίνωσε η τοπική εταιρεία ηλεκτροδότησης Pepco.
Στη Βιρτζίνια περισσότεροι από 800.000 άνθρωποι έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό, όπως και περίπου 430.000 νοικοκυριά στο Μέριλαντ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Χαρίτσης: Ο Μητσοτάκης να μην επιτρέψει τη χρήση της Σούδας για τον πόλεμο – Να ενημερώσει άμεσα τη Βουλή
- H Vodafone συνδέεται με δορυφόρους για υπηρεσίες κινητής σε απομακρυσμένες περιοχές
- Τα μπόνους στο συμβόλαιο του Γιόβερ, για τα γκολ της Άρσεναλ από στατικές φάσεις
- Συγκαλείται το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής λόγω των ραγδαίων εξελίξεων στη Μέση Ανατολή
- Φρουροί της Επανάστασης: Θα χτυπήσουμε την Κύπρο με ένταση μέχρι να φύγουν οι Αμερικανοί από το νησί
- Απόψε στη «Μεγάλη Εικόνα» με την Νίκη Λυμπεράκη – Οι γεωπολιτικές συνέπειες της αμερικανοϊσραηλινής επίθεσης στο Ιράν
