Πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω, ενώ προσπαθούσαν να ξηλώσουν γέφυρα 15 τόνων
Δύο άνδρες, εργάτες σε κατασκευαστική εταιρία, συνελήφθησαν, καθώς επιχείρησαν να «ξηλώσουν» και να αφαιρέσουν μεταλλική γέφυρα του ΟΣΕ στο χωριό Μικρό Δάσος του Κιλκίς. Οι δύο δράστες έφτασαν στο σημείο με γερανό, αλλά έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω. Η γέφυρα είναι διαστάσεων 17x5 μέτρων και βάρους περίπου 15 τόνων.
Δύο άνδρες, εργάτες σε κατασκευαστική εταιρία, συνελήφθησαν, καθώς επιχείρησαν να «ξηλώσουν» και να αφαιρέσουν μεταλλική γέφυρα του ΟΣΕ στο χωριό Μικρό Δάσος του Κιλκίς.
Οι δύο δράστες, ηλικίας 44 και 48 ετών, έφτασαν στο σημείο με γερανό, αλλά έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω. Η γέφυρα είναι διαστάσεων 17×5 μέτρων και βάρους περίπου 15 τόνων.
Όπως έγινε γνωστό, η γέφυρα χρησιμοποιείται από τον ΟΣΕ για την κατασκευή σταθερής σιδηροδρομικής γραμμής στην περιοχή.
Η παραπάνω περίπτωση δεν είναι η μοναδική, καθώς σε πολλές περιοχές της Βορείου Ελλάδος δρουν οι λεγόμενες «συμμορίες του χαλκού και του μαντεμιού», που αφαιρούν ό,τι έχει σχέση με σίδερο και χαλκό για να τα πουλήσουν στη συνέχεια.
Ιδιαίτερη προτίμηση δείχνουν σε σχάρες και καπάκια από δίκτυα ύδρευσης και υπονόμων, σε μετασχηματιστές της ΔΕΗ κ.ά. Μόλις πριν από λίγες μέρες άγνωστοι «εξαφάνισαν» σιδερένια γέφυρα κοντά στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα πάνω στον Στρυμόνα ποταμό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συνελήφθη 19χρονος που λίγο νωρίτερα είχε αρπάξει κοσμήματα και χρυσές – Πώς εξαπάτησε ζευγάρι στο Μοσχάτο
- Ιράν: Αποσύρεται από την Μπιενάλε της Βενετίας λίγες ημέρες πριν από τα εγκαίνια
- Ολυμπιακός: Συνεχίζει στα ερυθρόλευκα η Αρτακιανού
- Αυτή είναι η παράβαση που ελέγχει καθημερινά η Τροχαία – Επιφέρει πρόστιμο 150 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος
- Fuel Pass: Το «μαρτύριο της σταγόνας» για τους καταναλωτές – Μέτρα στήριξης με το σταγονόμετρο
- «NoMuds» – Είκοσι σύγχρονοι κεραμίστες δίνουν σχήμα στον χρόνο που περνάει

