Παραιτήθηκε ο Γ. Κουκιάδης από το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων
Ο πρόεδρος του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, Γιάννης Κουκιάδης, υπέβαλε την περασμένη εβδομάδα, την παραίτησή του, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη από το ΤΑΙΠΕΔ.
Ο πρόεδρος του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, Γιάννης Κουκιάδης, υπέβαλε την περασμένη εβδομάδα, την παραίτησή του, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη από το ΤΑΙΠΕΔ.
Στην ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ προστίθεται ότι ο κ. Κουκιάδης «με επιστολή του, στις 19 Ιουνίου 2012, προς τον υπηρεσιακό υπουργό Οικονομικών Γεώργιο Ζαννιά, εξηγεί πως οι λόγοι της απόφασής του είναι καθαρά προσωπικοί, ενώ ταυτόχρονα εκφράζει τις ευχαριστίες του για την εμπιστοσύνη που έδειξε η Πολιτεία προς τον ίδιο».
Ο κ. Κουκιάδης άσκησε τα καθήκοντα του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ από την 29η Ιουλίου 2011, με απόφαση του υπουργού Οικονομικών που αποτελεί, ως εκπρόσωπος του Ελληνικού Δημοσίου, τον μοναδικό μέτοχο του Ταμείου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Την ενίσχυση των ΟΤΑ ζητά η Μιλένα Αποστολάκη – «Χιλιάδες εργαζόμενοι σε ομηρεία και εργασιακή ανασφάλεια»
- Ανησυχία για τον Ντέρι της Τσέλσι: Έπεσε στο έδαφος με το κεφάλι και αποχώρησε με φορείο (vid)
- Όταν οι Metallica ήρθαν για πρώτη φορά στην Αθήνα το 1993
- ΗΠΑ: «Προσωρινή παρέκκλιση» η υψηλή τιμή του πετρελαίου – Καλεί την Κίνα να βοηθήσει στο άνοιγμα του Ορμούζ
- ΟΗΕ: Οι γυναίκες πληρώνουν (πάλι) το τίμημα από το αυξανόμενο χρέος
- On-Field Capers à la Italiana: What Connects Three Championship Derbies of Shame (videos)


