MLS Πληροφορική : Το πρώτο ελληνικό smartphone
Τη δημιουργία του πρώτου ελληνικού κινητού τηλεφώνου, με το όνομα MLS iQTalk, ανακοίνωσε η MLS Πληροφορική. Το κινητό συνδυάζει τεχνολογίες αναγνώρισης φωνής (Talk) και τεχνητής νοημοσύνης (iQ), τις οποίες η εταιρεία αναπτύσσει εδώ και χρόνια.
Το MLS iQTalk είναι smartphone με λειτουργικό σύστημα Android που καταλαβαίνει και μιλάει την ελληνική γλώσσα. Η λεπτομερής παρουσίασή του θα πραγματοποιηθεί μόλις κυκλοφορήσει επισήμως στην ελληνική αγορά τις επόμενες μέρες.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι και περήφανοι που ολοκληρώσαμε την ανάπτυξη του πρώτου ελληνικού κινητού τηλεφώνου το οποίο ενσωματώνει άκρως ενδιαφέρουσες καινοτομίες. Προσπαθήσαμε, ώστε όλοι οι Έλληνες που θα το αποκτήσουν να απολαύσουν ένα εντελώς καινούργιο επίπεδο επικοινωνίας με το iQTalk και μάλιστα σε προσιτή τιμή», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της MLS, κ. Ιωάννης Καματάκης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σε ποια νησιά μειώνεται από σήμερα ο ΦΠΑ – Η εγκύκλιος της ΑΑΔΕ
- Στα χαμηλότερα επίπεδα του 2025 τα επιδόματα ανεργίας στις ΗΠΑ (γράφημα)
- Εκπτώσεις πριν τις… χειμερινές εκπτώσεις – Τι να προσέξετε
- Υεμένη: Η Σαουδική Αραβία περιμένει ότι τα ΗΑΕ θα αποσύρουν τη στήριξη στους αυτονομιστές
- Οι μεγάλες εκπλήξεις του 2025: Χρυσός, τεχνολογία και ο… Τραμπ
- Ποιοι θα πάρουν τρία ενοίκια επιστροφή το 2026


