Έργο του Νταλί κλάπηκε από γκαλερί της Νέας Υόρκης
Μία ακουαρέλα του Σαλβαδόρ Νταλί, που η τρέχουσα εμπορική αξία της υπολογίζεται σε περίπου 150.000 δολάρια, κλάπηκε αργά από γκαλερί τέχνης στη Νέα Υόρκη, ενώ ο κλέφτης αποχώρησε αυτή χωρίς να ενοχληθεί. Ο κλέφτης «εμφανίστηκε σαν πελάτης πήρε το έργο και έφυγε», εξήγησε εκπρόσωπος της αστυνομίας, που διευκρίνισε ότι η κλοπή έγινε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης.
Μία ακουαρέλα του Σαλβαδόρ Νταλί, που η τρέχουσα εμπορική αξία της υπολογίζεται σε περίπου 150.000 δολάρια, κλάπηκε αργά από γκαλερί τέχνης στη Νέα Υόρκη, ενώ ο κλέφτης αποχώρησε αυτή χωρίς να ενοχληθεί.
Η ακουαρέλα, που τιτλοφορείται «Cartel del Don Juan Tenorio», είναι μικρού μεγέθους κι είχε φιλοτεχνηθεί από τον Ισπανό καλλιτέχνη το 1949.
Το έργο βρισκόταν στη γκαλερί «Venus Over Manhattan» που άνοιξε μόλις τον περασμένο μήνα κοντά στο Σέντραλ Παρκ.
Ο κλέφτης «εμφανίστηκε σαν πελάτης πήρε το έργο και έφυγε», εξήγησε εκπρόσωπος της αστυνομίας, που διευκρίνισε ότι η κλοπή έγινε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης.
Το άτομο αυτό, που κινηματογραφήθηκε από τις κάμερες παρακολούθησης της γκαλερί, διέφυγε κρατώντας μια μεγάλη τσάντα από την οποία εξείχε η κορνίζα του έργου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Ο Φουρνιέ είδε Γαλλία – Παραγουάη και είχε πράγματα να πει… για την Άρσεναλ! (pics)
- Ιράν: Πλήθος κόσμου στην προσευχή στη μνήμη του αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ
- Φορολογικές δηλώσεις: Υποβλήθηκε αριθμός ρεκόρ 10 ημέρες πριν την εκπνοή της προθεσμίας
- Στο Καλλιμάρμαρο η γιορτή του επί κοντώ: Fly Athens 2026 με Καραλή, Στεφανίδη και θρύλο Λαβιλενί
- Μαρίζα Κωχ: Ξανά στη σκηνή μετά το σοβαρό ατύχημα της – Θα φορέσει το φόρεμα της Eurovision του 1976
- Επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δράστες- «Σημαντικό να βρούμε από πού ξεκίνησαν και πού πήγαν»
- Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ από 6 μέχρι 10 Iουλίου
- Το μισθολογικό χάσμα «κοστίζει» από τον πρώτο μισθό μέχρι την σύνταξη – 16% χαμηλότερες αποδοχές για τις γυναίκες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442