Σε διάλογο με Ευρωπαίους εταίρους για την οικονομική βοήθεια λέει ότι βρίσκεται η Κύπρος
Η Κύπρος βρίσκεται σε διάλογο με Ευρωπαίους εταίρους αλλά και θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για το θέμα του μηχανισμού στήριξης, δήλωσε την Πέμπτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Ταυτόχρονα, σημείωσε, η κυβέρνηση εργάζεται για εξασφάλιση διακρατικού δανείου και προσέθεσε ότι «εν καιρώ θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις».
Η Κύπρος βρίσκεται σε διάλογο με Ευρωπαίους εταίρους αλλά και θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για το θέμα του μηχανισμού στήριξης, δήλωσε την Πέμπτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Ταυτόχρονα, σημείωσε, η κυβέρνηση εργάζεται για εξασφάλιση διακρατικού δανείου και συνεχίζει να λαμβάνει αποφάσεις σε σχέση με τα δημόσια οικονομικά.
Εν καιρώ, κατέληξε, «θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Έφοδος της Αστυνομίας στις φυλακές Κομοτηνής – Βρέθηκαν κινητά τηλέφωνα
- «Γράψε μια ψεύτικη μελέτη» – Τα μεγάλα γλωσσικά μοντέλα γίνονται εργαλείο ακαδημαϊκής απάτης
- LIVE: Παναθηναϊκός – ΟΦΗ
- Τούρκος αξιωματούχος: Ο πύραυλος δεν είχε στόχο την Τουρκία, πιστεύουμε ότι στόχευε βάση στην Κύπρο
- Οριστικά χωρίς οπαδούς στο Άνφιλντ η Γαλατασαράι κόντρα στη Λίβερπουλ
- Δολοφόνησαν την κομμουνίστρια, φεμινίστρια Γιανάρ Μοχάμεντ στο Ιράκ – Δεν έχει αναλάβει κανείς ευθύνη
