Αφιέρωμα στον Μάρκο Βαμβακάρη στις 22 και 23 Ιουνίου στο Ηρώδειο
Σαράντα χρόνια συμπληρώθηκαν φέτος τον Φεβρουάριο από τον θάνατο του Μάρκου Βαμβακάρη και το Φεστιβάλ Αθηνών τιμά τον «πατριάρχη του ρεμπέτικου» με ένα διήμερο αφιέρωμα στο έργο του. Το αφιέρωμα, το οποίο επιμελήθηκε η Λίνα Νικολακοπούλου, έχει τίτλο «Μάρκος ο Φραγκοσυριανός» και θα παρουσιαστεί στο Ηρώδειο στις 22 και 23 Ιουνίου.
Σαράντα χρόνια συμπληρώθηκαν φέτος τον Φεβρουάριο από τον θάνατο του Μάρκου Βαμβακάρη και το Φεστιβάλ Αθηνών τιμά τον «πατριάρχη του ρεμπέτικου» με ένα διήμερο αφιέρωμα στο έργο του.
Το αφιέρωμα, το οποίο επιμελήθηκε η Λίνα Νικολακοπούλου, έχει τίτλο «Μάρκος ο Φραγκοσυριανός» και θα παρουσιαστεί στο Ηρώδειο στις 22 και 23 Ιουνίου.
Τραγουδούν οι: Γιάννης Κότσιρας, Δημήτρης Ζερβουδάκης, Σοφία Παπάζογλου, Απόστολος Ρίζος, Δημήτρης Νικολούδης, Στέλιος Βαμβακάρης και η Εβελίνα Αγγέλου.
Τιμές εισιτηρίων: 30 ευρώ (ζώνη Α’), 15 ευρώ (άνω διάζωμα), 10 ευρώ (φοιτητικό, ΑμΕΑ).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Όλα όσα χαρίζουν οι φράουλες στον οργανισμό μας
- Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας και αφρικανική σκόνη τη Δευτέρα – Πού θα βρέξει
- Δικαστήρια σε τρία μέτωπα στριμώχνουν την κυβέρνηση
- Χειροκρότημα: 15.700 θεατές στην «Ειρήνη» των Καραθάνου- Δεληβοριά στην Επίδαυρο – Νέοι σταθμοί περιοδείας
- Τα social media κατέστρεψαν τον κινηματογράφο; Οι ταινίες δύο ωρών κουράζουν τη νέα γενιά
- Το τρίπτυχο της στεγαστικής κρίσης: Αγορά, ενοικίαση και κατασκευή ακινήτων στα ύψη
- Η νέα αρχιτεκτονική της απασχόλησης: Από τους αυτόνομους αλγόριθμους στην αναγέννηση των soft skills
- «Δεν τα χρειάζομαι αν με κάνουν να νιώθω άσχημα»: Για τον Weird Al τα χρήματα δεν έχουν καμία σημασία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις












![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442