Χρειάζεται κυβέρνηση που θα προχωρήσει σε διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, τονίζει ο ΣΕΤΕ
Η χώρα δικαιούται και πρέπει να αποκτήσει «κυβέρνηση αντάξια του τιτάνιου έργου που έχει μπροστά της», υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Ανδρέας Ανδρεάδης, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου.
Η χώρα δικαιούται και πρέπει να αποκτήσει «κυβέρνηση αντάξια του τιτάνιου έργου που έχει μπροστά της», υπογραμμίζει σε δήλωση του, την Τρίτη, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Ανδρέας Ανδρεάδης, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου.
Ο κ. Ανδρεάδης σημειώνει ακόμα ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να επαναδιαπραγματευθεί την επιμήκυνση του χρόνου προσαρμογής και την ενίσχυση των ασθενέστερων πολιτών, παράλληλα με την προώθηση των αναγκαίων, όπως τις χαρακτηρίζει, διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων.
Ο τουρισμός, επισημαίνει, θα είναι πρωταγωνιστής σε αυτή την προσπάθεια και «θα βοηθήσει αποφασιστικά στην εκκίνηση της ανάπτυξης, προσθέτοντας 3 μονάδες στο ΑΕΠ της χώρας και πολλές χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας με ορίζοντα την επόμενη διετία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πότε θα παίξει η Σάκκαρη κόντρα στην Αντρέεβα για τον δεύτερο γύρο του Australian Open
- Ταυτοποιήθηκε με τη βοήθεια ΑΙ ο ναζί μιας από τις πιο ανατριχιαστικές φωτογραφίες του Ολοκαυτώματος
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα
- Ο Κωστούλας έβαλε… φωτιά στο «X» με το «ψαλιδάκι»: «El Babinho, το αστέρι της Μπράιτον είναι εδώ» (vids)
- Σεισμός 4 Ρίχτερ νοτιοδυτικά της Λακωνίας
- Η Ιαπωνία σπάει ρεκόρ στους τουρίστες, με τους Κινέζους ωστόσο να της γυρνούν την πλάτη – Ο στόχος για το 2030
