Χωρίς τον Κοκόριν έγινε η προπόνηση της Ρωσίας
Χωρίς τον Αλεξάντρ Κοκόριν θα αντιμετωπίσει η Ρωσία την εθνική μας ομάδα στον κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου (21:45) για την πρόκριση στα προημιτελικά του Euro 2012. O Ρώσος επιθετικός τραυματίστηκε στη γάμπα στην προπόνηση της Πέμπτης στο Σουλεγιόβεκ και δεν θα δώσει το «παρών» στο ματς, στο οποίο η Ρωσία θέλει ένα βαθμό για να προκριθεί στην οκτάδα.
Χωρίς τον Αλεξάντρ Κοκόριν θα αντιμετωπίσει η Ρωσία την εθνική μας ομάδα στον κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου (21:45) για την πρόκριση στα προημιτελικά του Euro 2012.
O Ρώσος επιθετικός τραυματίστηκε στη γάμπα στην προπόνηση της Πέμπτης στο Σουλεγιόβεκ και δεν θα δώσει το «παρών» στο ματς, στο οποίο η Ρωσία θέλει ένα βαθμό για να προκριθεί στην οκτάδα.
Ο Κοκόριν, ο οποίος δεν χρησιμοποιήθηκε στην αναμέτρηση της Τρίτης με την Πολωνία, ενώ αγωνίστηκε στα τελευταία έξι λεπτά της νικηφόρας (4-1) πρεμιέρας του Α’ ομίλου με την Τσεχία, θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να προσδιοριστεί εάν ο τραυματισμός θα τον αφήσει εκτός δράσης για μεγαλύτερο διάστημα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός: Η κατάρα της πρώτης θέσης (και άλλες κουταμάρες)
- Η απολογία του Μαλακάι Φλιν: «Ενήργησα με τρόπο που δεν αντικατοπτρίζει εμένα…»
- Παναθηναϊκός: Η αντίδραση του Γιάγκουσιτς στον παραγκωνισμό του
- Ίνιγκο Πέρεθ: «Ιστορικό το ματς κόντρα στην ΑΕΚ»
- Σοκ στους Λέικερς με Ντόντσιτς: Νοκ-άουτ από το υπόλοιπο της regular season, αγωνία για τα playoffs
- Συγκινητικό: Tο τελευταίο μήνυμα στον Ντιόγκο Ζότα από τη σύζυγό του (pic)
- Ο Λευτέρης Πετρούνιας διεκδικεί μετάλλιο στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Καϊρου
- Άρης: Οι συναντήσεις που είχε ο Γρηγορίου για το ματς με τον Λεβαδειακό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442