Χωρίς τον Αλεξάντρ Κοκόριν θα αντιμετωπίσει η Ρωσία την εθνική μας ομάδα στον κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου (21:45) για την πρόκριση στα προημιτελικά του Euro 2012. O Ρώσος επιθετικός τραυματίστηκε στη γάμπα στην προπόνηση της Πέμπτης στο Σουλεγιόβεκ και δεν θα δώσει το «παρών» στο ματς, στο οποίο η Ρωσία θέλει ένα βαθμό για να προκριθεί στην οκτάδα.
Χωρίς τον Αλεξάντρ Κοκόριν θα αντιμετωπίσει η Ρωσία την εθνική μας ομάδα στον κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου (21:45) για την πρόκριση στα προημιτελικά του Euro 2012.
O Ρώσος επιθετικός τραυματίστηκε στη γάμπα στην προπόνηση της Πέμπτης στο Σουλεγιόβεκ και δεν θα δώσει το «παρών» στο ματς, στο οποίο η Ρωσία θέλει ένα βαθμό για να προκριθεί στην οκτάδα.
Ο Κοκόριν, ο οποίος δεν χρησιμοποιήθηκε στην αναμέτρηση της Τρίτης με την Πολωνία, ενώ αγωνίστηκε στα τελευταία έξι λεπτά της νικηφόρας (4-1) πρεμιέρας του Α’ ομίλου με την Τσεχία, θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να προσδιοριστεί εάν ο τραυματισμός θα τον αφήσει εκτός δράσης για μεγαλύτερο διάστημα.