ΝEL: Κανονικά τα δρομολόγια των άγονων
Τη διαβεβαίωση ότι έως σήμερα θα έχει καταβληθεί μέρος των χρημάτων που της οφείλονται σε μισθώματα, για την εκτέλεση δρομολογιακών αναγκών άγονων γραμμών, έλαβε η Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου από την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΑΝ.
Σύμφωνα επίσης με το υπουργείο, θα υπάρξει προσπάθεια να αντιμετωπιστούν οποιεσδήποτε γραφειοκρατικές διαδικασίες και να εκταμιευθεί το υπόλοιπο του οφειλόμενου ποσού.
Σε χθεσινή ανακοίνωση της, η εταιρεία τονίζει ότι το συνολικό οφειλόμενο ποσό προς τη NEL και της θυγατρικής της, «C Link Ferries», ξεπερνά τα 8.500.000 ευρώ και μετά από επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες των υπουργείων Ανάπτυξης και Οικονομικών, εδόθη η διαβεβαίωση για άμεση καταβολή μέρους των οφειλούμενων μισθωμάτων.
Κατόπιν τούτου, αναφέρει η NEL, τα δρομολόγια όλων των άγονων γραμμών θα συνεχίσουν να εκτελούνται κανονικά, ενώ εκφράζει την ελπίδα ότι με το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης, το πρόβλημα θα λυθεί οριστικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ταξιδιωτικές οδηγίες για τους Έλληνες πολίτες από τις πρεσβείες στη Μέση Ανατολή
- Πώς η μακρά ιστορία διαφορών οδήγησε στον «ανοιχτό πόλεμο» μεταξύ Πακιστάν και Αφγανιστάν
- Πανζουρλισμός στην Μπέτις για το ντέρμπι με τη Σεβίλλη: Πάνω 20.000 οπαδοί βρέθηκαν στην προπόνηση! (vid)
- Πόσο επηρεάζονται οι πολίτες από τα σκάνδαλα των κυβερνήσεων τους;
- Οι επιπτώσεις στη ναυτιλία από τη σύγκρουση ΗΠΑ – Ιράν
- ΗΠΑ: Αμερικανός βετεράνος υιοθέτησε ένα κορίτσι από το Ιράν – Δεκαετίες αργότερα, η ICE θέλει να την απελάσει



