ΑΒ Βασιλόπουλος : Πέντε νέες διακρίσεις
Με πέντε νέες διακρίσεις έκλεισε ο Μάιος του 2012 για την ΑΒ Βασιλόπουλος. Η πρώτη διάκριση προέρχεται από τα βραβεία «My Climate», ενώ οι υπόλοιπες τέσσερις από τα «Σελφ Σερβις Excellence Awards».
Το πρώτο βραβείο, «Green Leader – Υπολογισμός & Μείωση του Αποτυπώματος Διοξειδίου του Άνθρακα», δόθηκε στην ΑΒ στην τελετή απονομής των βραβείων «My Climate». Η απονομή έλαβε χώρα στις 23 Μαΐου, σε εσπερίδα που διοργάνωσε το Κέντρο Αειφορίας (CSE) και το Ερευνητικό Εργαστήριο Marketing του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (A.L.A.R.M.), με στόχο την ανάδειξη εταιρειών, προϊόντων και υπηρεσιών που έχουν αποδεδειγμένα προχωρήσει σε ενέργειες μείωσης των εκπεμπόμενων αερίων του θερμοκηπίου από τις δραστηριότητες τους.
Τα υπόλοιπα τέσσερα βραβεία απονεμήθηκαν στην ΑΒ, λίγες μέρες μετά, στις 30/5/2012, στα «Σελφ Σερβις Excellence Awards», όπου η εταιρεία βραβεύτηκε για την Καινοτομία, την Αποτελεσματικότητα και την Κοινωνική της ευαισθησία στις κατηγορίες:
1. Βιοκλιματικό κτήριο – για το Green Store στη Σταμάτα,
2. Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας: για το πρόγραμμα «Αγροδιασφάλιση» που εφαρμόζει,
3. Προϊόντα Ιδιωτικής Ετικέτας: για τη σειρά «Meat Fresh» και
4. Για την ενέργεια «Γεμίζουμε το Πασχαλινό σας Τραπέζι» που πραγματοποίησε μέσω του λογαριασμού της στο facebook σε συνεργασία με την εταιρεία Unilever.
Στην τελετή απονομής των «Σελφ Σερβις Excellence Awards», που πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά, παρουσιάστηκαν οι βέλτιστες πρακτικές στο χώρο του λιανεμπορίου τροφίμων και των προμηθευτών του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Ήταν ποιητικό» – Έρθα Κιτ, η τραγουδίστρια του «Santa Baby» πέθανε την ημέρα των Χριστουγέννων του 2008
- ΗΠΑ: Η οικογενειακή χριστουγεννιάτικη φωτογραφία του Τζο Μπάιντεν τραβά την προσοχή… για λάθος λόγο
- «Η Γιουβέντους πάει να πάρει τον Φρατέζι από την Ίντερ»
- Αλλάζει το σκηνικό του καιρού – Από τα Χριστούγεννα με βροχές στην «ψυχρή» και χιονισμένη Πρωτοχρονιά
- Σουηδία: Μία νεκρή και δύο τραυματίες μετά από επίθεση σε σπίτι στην Μπόντεν – Σκότωσε τον δράστη η Αστυνομία
- Γαλλία: Το 2025, η επιθυμία των Γάλλων να εγκαταλείψουν τη χώρα έφτασε σε υψηλό όλων των εποχών
