«Ναι», υπό προϋποθέσεις, σε συνεργασία με κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λένε οι Οικολόγοι
Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας σε μία κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά υπο προϋποθέσεις, άφησε η επικεφαλής των Οικολόγων Πράσινων, Ιωάννα Κοντούλη, μιλώντας στην webTV του ΑΠΕ. «Δε μπορεί να λέμε "ευρώ πάση θυσία"» δήλωσε, τονίζοντας ότι «η κοινωνία δεν αντέχει άλλα μέτρα τον Ιούνιο».
Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας σε μία κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά υπο προϋποθέσεις, άφησε η επικεφαλής των Οικολόγων Πράσινων, Ιωάννα Κοντούλη, μιλώντας στην webTV του ΑΠΕ.
«Δε μπορεί να λέμε «ευρώ πάση θυσία»» δήλωσε, τονίζοντας ότι «η κοινωνία δεν αντέχει άλλα μέτρα τον Ιούνιο. Πρέπει να αποφασίσουμε τι παραγωγικό μοντέλο θέλουμε» πρόσθεσε.
Η κ.Κοντούλη τόνισε ότι «δεν υπάρχει μη χρήσιμη ψήφος». Σήμερα γίνεται εμπόριο φόβου και ελπίδας και εμείς θα πρέπει να σπάσουμε το φόβο, τόνισε. «Η ελπίδα γεννιέται μέσα από την ενεργοποίηση των πολιτών» επεσήμανε.
Ακόμη, επεσήμανε ότι η βιώσιμη κοινωνία πρέπει να σέβεται το περιβάλλον και σημείωσε ότι όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι ζητούν διέξοδο στην ύπαιθρο.
Για το περιστατικό με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, η κ. Κοντούλη δήλωσε ότι «προκαλεί θλίψη».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιράν: Σε 3.117 ανήλθαν οι νεκροί στις διαδηλώσεις, λέει η κρατική τηλεόραση
- «Την χτυπούσε και της ξύριζε το κεφάλι» – Γυναίκα στη Βρετανία ζούσε υπό συνθήκες σκλαβιάς για πάνω από 25 χρόνια
- Νέες σκηνές χάους στη Βουλή: Κόντρες, Κωνσταντοπούλου – προεδρείου, διακοπή και ξενύχτι στην Ολομέλεια
- «Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση στη Σλάβεν για τον Γιάγκουσιτς – Μίλησε μαζί του ο Μπενίτεθ»
- ΗΠΑ: Επιχείρηση σύλληψης μεταναστών από την ICE στο Μέιν παρά την αντίθεση των τοπικών αρχών
- Πρίγκιπας Χάρι μαινόμενος: Έκρηξη οργής εναντίον της Daily Mail – H «κόλαση» της Μέγκαν, η εκδίκηση της Νταϊάνα

