
Σε συζητήσεις με τράπεζες για τη λήψη δανείου η ΔΕΠΑ
Σε συζητήσεις με ελληνικές τράπεζες βρίσκεται η ΔΕΠΑ προκειμένου να λάβει δάνειο για να πληρώσει τους προμηθευτές της και να αποφευχθεί τυχόν κατάρρευση του συστήματος ηλεκτροδότησης, όπως είπε στέλεχος της εταιρίας την Παρασκευή.
Σε συζητήσεις με ελληνικές τράπεζες βρίσκεται η ΔΕΠΑ προκειμένου να λάβει δάνειο για να πληρώσει τους προμηθευτές της και να αποφευχθεί τυχόν κατάρρευση του συστήματος ηλεκτροδότησης, όπως είπε στέλεχος της εταιρίας την Παρασκευή, σύμφωνα με το Reuters.
«Η ΔΕΠΑ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με κοινοπραξία ελληνικών τραπεζών για δάνειο, το οποίο θα της επιτρέψει να εξυπηρετήσει τις υποχρεώσεις της τουλάχιστον για ένα μήνα, μέχρι τις αρχές Ιουλίου», δήλωσε το στέλεχος της ΔΕΠΑ που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- H αναχώρηση της Εθνικής για το φιλικό στην Ουγγαρία (vids)
- Ιράν: Πύραυλος έπληξε το Al Araby TV το Al Araby TV – Διεκόπη η live μετάδοση
- Αγρίνιο: Συνελήφθησαν 3 ανήλικοι για την επίθεση με μαχαίρι σε 16χρονο – Προσωπικές διαφορές τα κίνητρα
- Η «εξωτερική πολιτική» των σεμιναρίων διαιτησίας της Super League
- Πακιστάν: Συνομιλίες με Τουρκία, Αίγυπτο και Σαουδική Αραβία με επίκεντρο το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
- Στον πλανήτη Δία, οι κεραυνοί ξεσπούν με ισχύ πυρηνικού όπλου

