Σελόντα: Ολοκληρώθηκε η απορρόφηση της Interfish
Εγκρίθηκε η συγχώνευση με απορρόφηση των εταιριών Interfish, Ιχθυοκαλλιέργειες Φαραδονήσια, Ιχθυοτροφεία Εχινάδων και Βιομηχανία Μεταποίησης Ιχθύων από την Σελόντα.
Η Σελόντα θεώρησε την ημερομηνία έγκρισης της συγχώνευσης από την Γενική Συνέλευση σαν ημερομηνία απόκτησης δεδομένου ότι με την έγκριση της συγχώνευσης με ημερομηνία 21.3.2012 ολοκληρώνεται τυπικά το σκέλος της συγχώνευσης με απορρόφηση.
Σε επίπεδο μητρικής εταιρίας ενσωμάτωσε τις συγχωνευόμενες εταιρίες με την μέθοδο της αγοράς, αναγνωρίζοντας οποιαδήποτε διαφορά προκύψει μεταξύ της έκδοσης νέων μετοχών και της εύλογης αξίας των συγχωνευόμενων εταιριών απευθείας στα Ίδια Κεφάλαια
.Σε επίπεδο ομίλου, επίσης η διαφορά, μεταξύ της εύλογης αξίας των νέων μετοχών που θα εκδοθούν και των μη ελέγχουσων συμμετοχών που αποκτώνται (με ημερομηνία 21/3/2012), αναγνωρίσθηκαν απευθείας στα Ίδια Κεφάλαια.
Στις ενδιάμεσες Οικονομικές Καταστάσεις του Α΄Τριμήνου του 2012 τα δεδομένα του Ισολογισμού της μητρικής Σελόντα περιλαμβάνουν και τα δεδομένα των οικονομικών μεγεθών των εταιρειών που έχουν συγχωνευθεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΣΥΡΙΖΑ: Πού πάνε τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης; – Διαφήμιση 828.000€ για σιδηροδρομικά που δεν έγιναν
- Ο νέος τουριστικός χάρτης: Γιατί αλλάζουν οι προορισμοί και τι σημαίνει για την οικονομία
- «Κρυφός φόρος» η ακρίβεια στα τρόφιμα – Ο δραματικός αντίκτυπός της στην καθημερινότητα
- «Με έκαψε σήμερα» – Ο Τιμοτέ Σαλαμέ αποκαλύπτει το τελευταίο μήνυμα που έλαβε από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο
- Ερώτηση Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ: Σοβαρά στοιχεία για την ύπαρξη σκανδάλου στην διαχείριση κονδυλίων του ΙΝΕΔΙΒΙΜ
- ΑΕΚ: Τραυματίστηκε ο Κλαβέλ – Πολλά προβλήματα ενόψει Ολυμπιακού
