ΤΕΡΝΑ : Ανάληψη έργου 21,7 εκατ. ευρώ στην Αλβανία
Στην υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή του έργου «Tirana Business Park» στην Αλβανία προχώρησε η εταιρεία ΤΕΡΝΑ, 100% θυγατρική του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.
Το «Tirana Business Park», ιδιοκτησίας του γερμανικού Ομίλου Lindner, αναπτύσσεται σε περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο των Τιράνων και περιλαμβάνει την ανάπτυξη τριών κτιρίων γραφείων συνολικής επιφάνειας περίπου 40.000 τ.μ.
Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 21,7 εκατ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) και ο συμβατικός χρόνος ολοκλήρωσης είναι 20 μήνες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραυματίστηκε ο βασικός τερματοφύλακας της Λεβερκούζεν – Λίγες ημέρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό
- Συρία: Οι Κούρδοι κατηγορούν την κυβέρνηση για προδοσία – Σε εξέλιξη βίαιες συγκρούσεις
- «Σαδίστρια νυμφομανής» – Όταν η CIA φακέλωσε την Έρθα Κιτ ως «επικίνδυνη κομμουνίστρια, εχθρό του λαού»
- Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Πανσερραϊκού (pic)
- Νέα απεργία προγραμματίζουν οι οδηγοί ταξί – Οι ημερομηνίες
- Ολυμπιακός – Μαρούσι 104-89: Νέα «100άρα» και 14/14 για τους Πειραιώτες
