Σε 7 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης
Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ Σταύρος Αδαμίδης, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 7 μηνών με αναστολή. Ο Αδαμίδης είχε κληθεί να βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου για οφειλές της εταιρείας Empire AE, ωστόσο ο 37χρονος δικηγόρος δεν παρουσιάστηκε τη Δευτέρα (21/5) για να υπερασπιστεί τον εαυτό του.
Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ Σταύρος Αδαμίδης, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 7 μηνών με αναστολή.
Ο Αδαμίδης είχε κληθεί να βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου για οφειλές της εταιρείας Empire AE, ωστόσο ο 37χρονος δικηγόρος δεν παρουσιάστηκε τη Δευτέρα (21/5) για να υπερασπιστεί τον εαυτό του.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε φυλάκιση εφτά μηνών με τριετή αναστολή από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών.
Μαζί του δικάστηκαν και καταδικάστηκαν ερήμην τα πρώην μέλη της διοίκησης της ΑΕΚ Κώστας Καπετανάκης και Δημήτρης Καψής, για τον ίδιο λόγο, δηλαδή την συμμετοχή στην Empire A.E.
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά