Απορρίφθηκε το αίτημα της «Χ.Κ.Τεγόπουλος» για ένταξη στο άρθρο 99
Απορρίφθηκε η αίτηση της «Χ.Κ.Τεγόπουλος», η οποία εκδίδει την εφημερίδα Ελευθεροτυπία, για ένταξη στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα. Το δικαστήριο με την απόφασή του κρίνει ότι δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις για να έχει επιτυχία αυτό το εγχείρημα.
Απορρίφθηκε η αίτηση της «Χ.Κ.Τεγόπουλος», η οποία εκδίδει την εφημερίδα Ελευθεροτυπία, για ένταξη στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα.
Το δικαστήριο με την απόφασή του κρίνει ότι δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις για να έχει επιτυχία αυτό το εγχείρημα.
Βάσει της απόφασης οι δημοσιογράφοι και οι εργαζόμενοι μπορούν να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους μέσω της δικαστικής οδού, ενώ η εταιρεία οφείλει να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στους πιστωτές της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταγή: Μοσχαρίσια τηγανιά λαδορίγανη
- Τραμπ: Καλεί σε δείπνο όλους τους κυβερνήτες των ΗΠΑ εκτός από δύο «ανάξιους» Δημοκρατικούς
- Ρωσία: Πυρκαγιά σε στρατιωτική εγκατάσταση μετά από ουκρανική επίθεση
- Έρευνα: Η άσκηση κάνει καλό στην ψυχική μας υγεία
- Συναγερμός για έντονα φαινόμενα την Τσικνοπέμπτη – Σε δύο φάσεις θα χτυπήσει το κύμα κακοκαιρίας
- Ακαθάριστα οικόπεδα: Ανατροπές σε προθεσμίες, δηλώσεις, πρόστιμα

