
Βατά τα θέματα σε Ιστορία, Φυσική και Μαθηματικά, δυσκολίες στη Βιολογία – Δείτε τις απαντήσεις στο in.gr
Ομαλά κύλησαν οι πανελλαδικές εξετάσεις για χιλιάδες υποψηφίους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, οι οποίοι διαγωνίστηκαν σε τέσσερα μαθήματα γενικής παιδείας (Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής, Ιστορία, Φυσική και Βιολογία). Βατά τα θέματα σε Ιστορία και φυσική, ευκολότερα από άλλες χρονιές στα μαθηματικά, ενώ δυσκολίες υπήρξαν στη Βιολογία. Δείτε τις απαντήσεις στο in.gr σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό «Ορίζοντες».
- Δείτε εδώ τις απαντήσεις των θεμάτων
Ευκολότερα από τις προηγούμενες χρονιές ήταν τα θέματα στα Μαθηματικά τα οποία είναι σημαντικό και κρίσιμο μάθημα για εκείνους που επιδιώκουν την εισαγωγή τους σε οικονομικά τμήματα.
Ωστόσο, στην Βιολογία, σύμφωνα με καθηγητές, το θέμα Δ2, που ζητούσε από τους υποψηφίους να προσδιορίσουν εικόνες του νέφους της Αθήνας σε διαφορετικές ώρες της ημέρας κρίνεται από βιολόγους ως αμφιλεγόμενο και πιθανολογείται ότι μπορεί να δυσκόλεψε πολλούς μαθητές.
Στην Ιστορία και τη Φυσική, τα θέματα ήταν αναμενόμενης δυσκολίας και δεν παρουσίασαν προβλήματα ή ασάφειες.
Το in.gr, όπως κάθε χρόνο, μεταδίδει μετά τη λήξη των εξετάσεων τις απαντήσεις των θεμάτων σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό «Ορίζοντες».
- Δείτε εδώ τις απαντήσεις των θεμάτων
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ειρηνικός Ωκεανός: 2 νεκροί σε νέα δολοφονική επίθεση των ΗΠΑ κατά ταχύπλοου
- Ο Βανς υποδεικνύει στον πάπα Λέοντα να ασχολείται με πνευματικά και «ηθικά ζητήματα»
- Ουγγαρία: «Λυπάται» ο Βανς για την ήττα Ορμπαν – Θα «συνεργαστούν πολύ καλά» με τον Μαγιάρ
- Ιράν: Δεν πρέπει να ξαναρχίσουν οι εχθροπραξίες, τονίζει ο Λαβρόφ στον Αραγτσί
- Ρωσία: Πλήγμα drones της Ουκρανίας σε χημικό εργοστάσιο
- Σουδάν: Για μια «εγκαταλελειμμένη κρίση» κάνει λόγο ο ΟΗΕ – «Γιατί ο κόσμος δεν έχει εξεγερθεί;»