Στο Θριάσειο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου
Στο Θριάσειο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, με ακατάσχετη αιμορραγία γυναικολογικής φύσεως. Η διακομιδή της κ. Σταμάτη στο νοσοκομείο κρίθηκε επιβεβλημένη για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση της, ενώ κατά τους συνηγόρους της, η κατηγορουμένη στην υπόθεση του πρώην υπουργού εξακολουθεί να βρίσκεται σε απεργία πείνας διαμαρτυρόμενη για την προσωρινή της κράτηση.
Στο Θριάσειο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, με ακατάσχετη αιμορραγία γυναικολογικής φύσεως, όπως αναφέρουν οι συνήγοροί της.
Η διακομιδή της κ. Σταμάτη στο νοσοκομείο κρίθηκε επιβεβλημένη για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση της, ενώ κατά τους συνηγόρους της, η κατηγορουμένη στην υπόθεση του πρώην υπουργού εξακολουθεί να βρίσκεται σε απεργία πείνας διαμαρτυρόμενη για την προσωρινή της κράτηση.
Σε επιστολή που, μέσω των δικηγόρων της, διένειμε στον Τύπο η σύζυγος του κ. Τσοχατζόπουλου κάνει λόγο για «στιγματισμό» και «δαιμονοποίηση» της, ενώ συνδέει την ποινική υπόθεση, που χαρακτηρίζει «σαπουνόπερα», και την προφυλάκιση της με το τέλος της μεταπολίτευσης αναφέροντας ότι ίσως κάποιοι την θέλουν «ιδανική αυτόχειρα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πανσερραϊκός – ΑΕΚ 0-4: Πέρασε από τις Σέρρες η Ένωση
- Ελένη Καστάνη: «Ακόμα λειτουργώ σαν να έχω τα παλιά μου κιλά. Φοράω ρούχα Large και μου πέφτουν»
- Γκενκ – Άντερλεχτ 2-0: Ο Καρέτσας «ξεκλείδωσε» τη μεγάλη νίκη
- Κίνημα Δημοκρατίας: Προχωρούν τα «βαφτίσια» – «Πέρασε» η πρόταση Κασσελάκη
- Ιαπωνία: Ο πρόεδρος της Ταϊβάν συνεχάρη την Σανάε Τακαΐτσι για την εκλογική νίκη της
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Παραιτήθηκε στενός συνεργάτης του Στάρμερ, ως υπεύθυνος για τον διορισμό του Μάντελσον