Ένας νεκρός από το ναυάγιο του τουρκικού πλοίου ανοικτά της Ζακύνθου
Νεκρός εντοπίστηκε από άνδρες του Λιμενικού ο καπετάνιος του τουρκικού πλοίου EROL SENKAYA, το οποίο βυθίστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου ανοικτά της Ζακύνθου. Άλλοι τρεις ναυτικοί αγνοούνται, και οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται, ενώ οι έξι ναυτικοί που σώθηκαν έχουν μεταφερθεί από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στο νοσοκομείο.
Νεκρός εντοπίστηκε από άνδρες του Λιμενικού ο καπετάνιος του τουρκικού πλοίου EROL SENKAYA, το οποίο βυθίστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου ανοικτά της Ζακύνθου.
Άλλοι τρεις ναυτικοί αγνοούνται, και οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται, ενώ οι έξι ναυτικοί που σώθηκαν έχουν μεταφερθεί από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στο νοσοκομείο.
Το πλοίο ήταν πλήρους φορτίου: σύμφωνα με πληροφορίες μετέφερε πυρηνόξυλο ελιάς, και είχε αποπλεύσει από τη Ζάκυνθο με προορισμό την Τουρκία.
Στις έρευνες για τον εντοπισμό των ναυαγών συμμετέχουν πέντε πλωτά σκάφη του Λιμενικού, αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας, ελικόπτερο του Λιμενικού και τρία παραπλέοντα σκάφη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μαξίμου: Τα παίζει όλα για όλα στον κοινωνικό αυτοματισμό κατά των αγροτών, πασχίζει να επαναφέρει «Μητσοτάκης ή χάος» και «θετική ατζέντα»
- «Η Κρουζ Αζούλ θέλει 10 εκατ. ευρώ για τον Γιακουμάκη»
- «Δεν υπάρχει γυρισμός»: Οι γυναίκες του Ιράν είναι αποφασισμένες να πετάξουν τη μαντίλα
- Χαρδαλιάς: Τα Χριστούγεννα να φέρουν φως στα σπίτια και στις καρδιές μας
- Από το χιόνι, έως τη σοκολάτα – Πώς η κλιματική κρίση «διαγράφει» τα Χριστούγεννα των παιδικών μας χρόνων
- Πενιαρόγια: «Ξέρω ότι η κατάσταση είναι δύσκολη, όλοι προσπαθούν να τη διορθώσουν»

