Στο κόκκινο την Πέμπτη η Γουόλ Στριτ και τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Πέμπτη
Την υποχώρησή τους για πέμπτη συνεδρίαση συνέχισαν την Πέμπτη οι χρηματιστηριακοί δείκτες στη Νέα Υόρκη, με τον S&P500 να κλείνει στο χαμηλότερο σημείο του από τον Ιανουάριο. Στο κόκκινο και οι ευρωπαϊκές αγορές, με τις τραπεζικές μετοχές να παραμένουν υπό πίεση.
Την υποχώρησή τους για πέμπτη συνεδρίαση συνέχισαν την Πέμπτη οι χρηματιστηριακοί δείκτες στη Νέα Υόρκη, με τον S&P500 να κλείνει στο χαμηλότερο σημείο του από τον Ιανουάριο.
Στο κόκκινο και οι ευρωπαϊκές αγορές, με τις τραπεζικές μετοχές να παραμένουν υπό πίεση.
Στη Φρανκφούρτη, ο DAX κατέγραψε πτώση 1,18% ενώ στο Παρίσι ο CAC υποχώρησε κατά 1,2%. Στο Λονδίνο, ο FSTE100 κατέγραψε πτώση 0,6%.
Στη Νέα Υόρκη, ο Dow Jones έκλεισε στις 12.442.49 μονάδες με πτώση 1,24%. Ο S&P500 υποχώρησε κατά 1,51% ενώ ο Nasdaq έκλεισε χαμηλότερα κατά 2,1%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αρχαιολογικός Χώρος Αρχαίας Αγοράς: Σε τελική ευθεία η αναβάθμιση του
- H Xiaomi πίσω από το μυστηριώδες μοντέλο ΑΙ που έκανε το Διαδίκτυο να απορεί
- ΣΥΡΙΖΑ: Τέσσερις τροπολογίες για την πάταξη της ακρίβειας – «Απροθυμία Μητσοτάκη να συγκρουστεί με τα καρτέλ»
- Οι 10 πιο ευτυχισμένες χώρες για το 2026 – Οι 5 πιο δυστυχισμένες και η θέση της Ελλάδας
- ΚΚΕ εναντίον Δένδια: Κυνική ομολογία του «υπουργού της κουλτούρας των φερέτρων» για ελληνική εμπλοκή στον πόλεμο
- Κλέλια Ανδριολάτου: Τι λέει για το πάρτι του Έλτον Τζον όπου διασκέδασε
