Οι Λάμπρος Κύρκος – Γιώργος Πολυζώης κερδίζοντας και τις 5 Ειδικές Διαδρομές του Ράλλυ Κένταυρος έφεραν το Mitsubishi EVO IX, πρώτο στη ράμπα του τερματισμού.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκαν οι Γιώργος Αναπολιωτάκης – Αλέξανδρος Χαλκιαδάκης με Seat Ibiza Kit Car που επικράτησαν στην Ομάδα “Α” ενώ το εξαιρετικό αποτέλεσμα για τους Κρητικούς οδηγούς συμπλήρωσαν οι Γιώργος Περουλάκης – Γιώργος Ζωφάκης με Honda Civic που κέρδισαν την “F2” και την “Α6”.

Μια θέση πιο πίσω και νικητές στην “Α7” ήταν οι Γιώργος Γεροδήμος – Νίκος Κοτσιλιάνος με Honda Civic Type-R.

Στην Ομάδα “Ε” νικητές αναδείχθηκαν οι Γιώργος Μπαλντούνης – Όλγα Μέρμηγκα με Ford Escort MKII που επικράτησαν και στην “Ε11”, ενώ στην “Ε10” η νίκη πήγε στους Κώστα Τράγη – Βασίλη Γκιλομανάκη με Peugeot 205 Rallye.

Στην “Ε12” νικητές ήταν οι Δημήτρης – Αικατερίνη Μπατσάρα με Mitsubishi EVO III και τέλος στην “Ν2” νικητές αναδείχθηκαν οι Κώστας Βασταρδής – Γιάννης Σαριτσόγλου με Citroen Saxo VTS.

auto.in.gr