Εξετάζεται παράταση για την υποβολή των δηλώσεων επιχειρήσεων με βιβλία Β’ κατηγορίας
Το ενδεχόμενο χορήγησης ολιγοήμερης παράτασης για την ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων Ομόρρυθμων Εταιρειών, Ετερόρρυθμων Εταιρειών και άλλων επιχειρήσεων που τηρούν βιβλία Β’ κατηγορίας εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών. Σημειώνεται πως η καταληκτική προθεσμία εκπνέει στις 18 Μαΐου. Ωστόσο, επειδή το χρονικό διάστημα που απομένει είναι ελάχιστο και οι δηλώσεις οι οποίες πρέπει να υποβληθούν είναι πάρα πολλές, το υπουργείο εξετάζει παράταση της υποβολής.
Το ενδεχόμενο χορήγησης ολιγοήμερης παράτασης για την ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων Ομόρρυθμων Εταιρειών, Ετερόρρυθμων Εταιρειών και άλλων επιχειρήσεων που τηρούν βιβλία Β’ κατηγορίας εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών.
Σημειώνεται πως η καταληκτική προθεσμία εκπνέει στις 18 Μαΐου. Ωστόσο, επειδή το χρονικό διάστημα που απομένει είναι ελάχιστο και οι δηλώσεις οι οποίες πρέπει να υποβληθούν είναι πάρα πολλές, το υπουργείο εξετάζει παράταση της υποβολής.
Φοροτέχνες και λογιστές έχουν ήδη δηλώσει πως αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τον όγκο αυτής της εργασίας σε συνδυασμό με το πλήθος των φορολογικών υποχρεώσεων της περιόδου αυτής και έχουν ήδη ζητήσει να δοθεί παράταση μέχρι 31 Μαΐου 2012.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Εκρήξεις συγκλονίζουν την Τεχεράνη – Ισοπεδώθηκαν κατοικίες στην πόλη Ουρουμιγιέ
- Πυρκαγιά σε ρωσικό λιμάνι μετά από επιδρομή drones
- Έρευνα: Τι σχέση έχoυν οι ασκήσεις cardio με τη μνήμη;
- Αλλάζει ο καιρός: Βροχές και καταιγίδες τη Δευτέρα
- Πέντε ηγέτες που αναγεννώνται από τις στάχτες τους – Νετανιάχου, Πούτιν, Μερτς, Σάντσεθ, Μακρόν
- Η μια ερώτηση που μπορεί να αλλάξει τα πάντα στη σχέση