Σε συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως το απόγευμα καλεί το ΚΚΕ
Σε μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στο Πεδίον του Άρεως το απόγευμα (8:30), καλεί το ΚΚΕ σε μια προσπάθεια «να ματαιώσουμε και να ανατρέψουμε σχέδια παγίδευσης του λαού στους μονόδρομους της ΕΕ και των επιχειρηματικών ομίλων». Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα.
Σε μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στο Πεδίον του Άρεως το απόγευμα στις 8:30, καλεί το ΚΚΕ σε μια προσπάθεια «να ματαιώσουμε και να ανατρέψουμε σχέδια παγίδευσης του λαού στους μονόδρομους της ΕΕ και των επιχειρηματικών ομίλων». Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα.
Στο καλέσμά του το ΚΚΕ αναφέρει: «Την ώρα που στο όνομα της διακυβέρνησης της χώρας προετοιμάζουν τη νέα κυβέρνηση τσακίσματος του λαού, επιχειρείται από το κατεστημένο με τη συμμετοχή κυρίως Σαμαρά – Τσίπρα – Βενιζέλου – Κουβέλη μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία υποκρισίας, αποπροσανατολισμού, εκβιασμών, αναπαραγωγής και δημιουργίας νέων κάλπικων διλημμάτων, προκειμένου να αξιοποιηθούν για την υποταγή του λαϊκού ριζοσπαστισμού.
» Την ώρα που Ευρωπαϊκή Ένωση, βιομήχανοι, τραπεζίτες, εφοπλιστές ‘ψήνουν’ τις σημερινές ή αυριανές κυβερνήσεις συνεργασίας, που θα αντικαταστήσουν τη χρεοκοπημένη και με την ψήφο του λαού εναλλαγή των δύο κλασσικών κομμάτων στην εξουσία, δουλεύοντας τη διαμόρφωση του νέου δίπολου κεντροδεξιάς με πυρήνα τη ΝΔ και κεντροαριστεράς με πυρήνα ΣΥΡΙΖΑ – ΔΗΜΑΡ.
» Την ώρα που το πολιτικό προσωπικό των μονοπωλίων και της ΕΕ στην Ελλάδα, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ με την αποφασιστική συμβολή των ΣΥΡΙΖΑ – ΔΗΜΑΡ διαβουλεύονται για το ποια θα είναι η σύνθεση της κυβέρνησης ‘συνεργασίας’ στη βάση των ψεύτικων διλημμάτων: ευρώ – δραχμή, μνημόνιο – αντιμνημόνιο, ήπια διαπραγμάτευση – σκληρή διαπραγμάτευση για ορισμένα ίδια ψίχουλα κοροϊδίας στους πιο εξαθλιωμένους.
» Το ΚΚΕ απευθύνει σάλπισμα εγρήγορσης, ετοιμότητας, ασυμβίβαστης πάλης για ρήξη και ανατροπή του σάπιου συστήματος».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λίβανος: Αλλοι 4 νεκροί σε ισραηλινά πλήγματα στο νότιο τμήμα της χώρας
- Ο Ρούμπιο θα επισκεφθεί Σλοβακία και Ουγγαρία, όπου κυβερνούν σύμμαχοι του Τραμπ
- Πτώση ελικοπτέρου εναέριου-ασθενοφόρου στη Λιβύη με δύο Ρώσους πιλότους και τρεις ντόπιους [Λιβύη]
- Σουδάν: Οι φρικαλεότητες της Ελ Φάσερ επαναλαμβάνονται στην Κορντοφάν, καταγγέλλει ο ΟΗΕ
- Βενεζουέλα: Αναβλήθηκε η συζήτηση στο Κοινοβούλιο του νομοσχεδίου για τη γενική αμνηστία
- Δυτική Οχθη: Η Βρετανία καλεί το Ισραήλ να ανακαλέσει την απόφασή του για επέκταση του ελέγχου

